Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayırlı uğurlu olsun. Önden de arkadan da gördüm motoru. Çok şık, sesi çok güzel ve harbi oturdu sana.

Allah kaza bela vermesin :)
Teşekkür ederim dostum 🤘
Tekrardan hayırlı olsun king. Canlıda daha bi güzel makine tabi, sesi mesi de bi acayip. 765'le birlikte gözümü gönlümü açtınız :D

Darısı başıma inşşşşşşş
Teşekkür ederim dostum 🤘
Daha iyileri sizlerin olsun a dostlar 🥰

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Burakçım. efendiliğinle kalpleri feth ediyorsun. Seni sevmemek imkan dahilinde değil. Bu kadar efendi kardeşiminde hayali olan motosiklete kavuşması beni ziyadesi ile memnun etti.

Eğitimde aldığın bilgileri oturtturmak, bilinçsiz yeterlilik düzeyine ulaşmak için 3 bin km lik yol yapacaksın. Sonrasında inanıyorum ki hayalin olan bu motosikletle çok iyi bir sürücü olup daha da keyif alacaksın. O potansiyel çok rahat görülüyor sende.

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Burakçım. efendiliğinle kalpleri feth ediyorsun. Seni sevmemek imkan dahilinde değil. Bu kadar efendi kardeşiminde hayali olan motosiklete kavuşması beni ziyadesi ile memnun etti.

Eğitimde aldığın bilgileri oturtturmak, bilinçsiz yeterlilik düzeyine ulaşmak için 3 bin km lik yol yapacaksın. Sonrasında inanıyorum ki hayalin olan bu motosikletle çok iyi bir sürücü olup daha da keyif alacaksın. O potansiyel çok rahat görülüyor sende.

Kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim değerli hocam,onore oldum, nice sürüşlere 😇

hayırlı ugurlu olsun gercektten güzel bir tercih.trıumph tiger sport 660 sahibiyim gercekten cok guzel bir motor parca servis pahalılıgı hariç

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
İlk kez Street Twin aldığım dönem aklıma geldi, ağzım kulaklarımdaydı.
Kendim heyecanlanmış gibi sevindim adınıza.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz ve km başına 10 gülücük yakmanız dileğiyle.

Motosikleti
GSX8S
Kazasız belasız güle güle kullan İnş.. İkinci fotoda zincirin alt kısmı yamuk gibi sanki. Yamuk minare olayı gibi olmasın ben mi yanlış görüyorum bilemedim ama bir kontrol et yine. Tekrardan hayırlı olsun

Motosikleti
Triumph Trident 660
Tekerin düz bassın, rüzgarın az olsun. ;)
Teşekkür ederim 😇
hayırlı ugurlu olsun gercektten güzel bir tercih.trıumph tiger sport 660 sahibiyim gercekten cok guzel bir motor parca servis pahalılıgı hariç
Teşekkür ederim 😇
İlk kez Street Twin aldığım dönem aklıma geldi, ağzım kulaklarımdaydı.
Kendim heyecanlanmış gibi sevindim adınıza.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz ve km başına 10 gülücük yakmanız dileğiyle.
Çok teşekkürler 😇
Kazasız belasız güle güle kullan İnş.. İkinci fotoda zincirin alt kısmı yamuk gibi sanki. Yamuk minare olayı gibi olmasın ben mi yanlış görüyorum bilemedim ama bir kontrol et yine. Tekrardan hayırlı olsun
Teşekkür ederim,Evet zincirim bol akşam üzeri döndüm ve ertesi gün eğitim olduğu için bakımını yaptırmaya fırsatım olmadı

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
2-3 yıldır hayalini kurduğum sürekli görsellerine baktığım bir motosikletti forumda defa kez bu isteğimi dile getiriyordum.
Hislerimi hemen paylaşayım 125 cc sukuterden 660 cc bir canavara geçmek harika bir his(daha önce vitesli kullanmışlığım var)
Sesine hayranım beni tatmin ediyor sanki ben bir karakterim da ses bana buff veriyor
Ben daha önce kış aylarında soğukta nasıl süremiyorsunuz diye başlık açıyordum meğersem sukuterde soğuk gelmiyormuş bu tridentte donuyorum 🥶
Çorludan İstanbul'a gelene kadar ne duruşum ne bakışım her şeyim yanlıştı ,oturma pozisyonum bile doğru olmadığından her yerim ağrıyordu soğuğun da etkisi vardı ayağıma kramp giriyordu,app plaka yüzünden plakayı değiştirdim ,yolda giderken somunlar gevşemis benzinlikte fark ettim yeni plakadanda olacaktım ,elektronikçi bir abi ile karşılaştım arabasında malzemeler vardı plakayı bir şekilde hallettim hızır mıydı diye düşünüyorum 😁
Bir hayalime kavuştum dilerim ki sizlerde hayalinize kavuşursunuz, sürmek çok güzel hafta sonu aldığım eğitim ile hem kendini geliştirdim hem de motosikletime hakimiyetim arttı.
Artık gotik hatunlar ve köfte buluşmaları beni bekliyor 🤘

btyfCJ9.jpg

MQtpUuF.jpeg
Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın. Çok güzel motor maşallah🧿

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Teşekkür ederim,Evet zincirim bol akşam üzeri döndüm ve ertesi gün eğitim olduğu için bakımını yaptırmaya fırsatım olmadı
1 km bile böyle sürme bence. Bu 660 serisinde zincirin ayar payı çok düşük olduğundan zincir atıyor ve bloğu parçalıyor. Bloğu koruyan da bir parça olmadığından durum baya vahim oluyor.

Triumph gruplarında var mıydın tam emin değilim ama varsan görmüşsündür. Zincir bakımı yapmayan motorlarda çok yaygın bir problemmiş. Gittiğim servis haftada bir geliyor neredeyse dedi. En az 100k masrafı çıkıyormuş.

Bu motorun kroniği diyebiliriz belki buna.

Motosikleti
Triumph Trident 660
1 km bile böyle sürme bence. Bu 660 serisinde zincirin ayar payı çok düşük olduğundan zincir atıyor ve bloğu parçalıyor. Bloğu koruyan da bir parça olmadığından durum baya vahim oluyor.

Triumph gruplarında var mıydın tam emin değilim ama varsan görmüşsündür. Zincir bakımı yapmayan motorlarda çok yaygın bir problemmiş. Gittiğim servis haftada bir geliyor neredeyse dedi. En az 100k masrafı çıkıyormuş.

Bu motorun kroniği diyebiliriz belki buna.
Gruptayım evet korkudan dıd zincir ile değişiyorlar şu an, ben de bugün ceme gideceğim 😄
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın. Çok güzel motor maşallah🧿
Teşekkür ederim

Hayırlı olsun. Tam zincirden bahsedecektim ama konuya girilmiş. Ekim ayından bu yana ben de Trident kullanıcısıyım. Cem abiye gitmişken kullanım tavsiyesi istemeni öneririm. Servise Trident'lerin, hep yanlış kullanımdan dolayı geldiğini söylemişti. Benimki de önceki sahibinin elinde zorlanmış biraz, 19 binde egzantrik değiştirdik. Trident yarış motoru değil, çift silindir gibi de düşük devir yüksek viteste ani gaz açıp zorlanmamalı der sürekli :D

Motosikleti
600RR
kardeş burası çorlu arkadaki kuafördewn tanıdım yazın ben de pejoyla emlaklarda geziyorum elbet karşılaşırız

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayırlı olsun. Tam zincirden bahsedecektim ama konuya girilmiş. Ekim ayından bu yana ben de Trident kullanıcısıyım. Cem abiye gitmişken kullanım tavsiyesi istemeni öneririm. Servise Trident'lerin, hep yanlış kullanımdan dolayı geldiğini söylemişti. Benimki de önceki sahibinin elinde zorlanmış biraz, 19 binde egzantrik değiştirdik. Trident yarış motoru değil, çift silindir gibi de düşük devir yüksek viteste ani gaz açıp zorlanmamalı der sürekli :D
Vites aralıkları mükemmel ama ya 3 viteste 30 a düşüyorsun gazı aç devamı geliyor yani bu şekilde kullanmak sağlıklı mı bilmiyorum da soracağım ,teşekkür ederim 😄

Motosikleti
Triumph Trident 660
kardeş burası çorlu arkadaki kuafördewn tanıdım yazın ben de pejoyla emlaklarda geziyorum elbet karşılaşırız
Evet çorludan aldım hatta oradaki bir esnafın,kuaförde esnafın arkadası iyi ilgilendiler, ancak ben İstanbul'da yaşıyorum 😇
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun dost. Senin adına bende çok sevindim.
Teşekkür ederim 😇

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Maşallah eğitimi de aldın çok iyi denk gelmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar