2-3 yıldır hayalini kurduğum sürekli görsellerine baktığım bir motosikletti forumda defa kez bu isteğimi dile getiriyordum.
Hislerimi hemen paylaşayım 125 cc sukuterden 660 cc bir canavara geçmek harika bir his(daha önce vitesli kullanmışlığım var)
Sesine hayranım beni tatmin ediyor sanki ben bir karakterim da ses bana buff veriyor
Ben daha önce kış aylarında soğukta nasıl süremiyorsunuz diye başlık açıyordum meğersem sukuterde soğuk gelmiyormuş bu tridentte donuyorum

Çorludan İstanbul'a gelene kadar ne duruşum ne bakışım her şeyim yanlıştı ,oturma pozisyonum bile doğru olmadığından her yerim ağrıyordu soğuğun da etkisi vardı ayağıma kramp giriyordu,app plaka yüzünden plakayı değiştirdim ,yolda giderken somunlar gevşemis benzinlikte fark ettim yeni plakadanda olacaktım ,elektronikçi bir abi ile karşılaştım arabasında malzemeler vardı plakayı bir şekilde hallettim hızır mıydı diye düşünüyorum

Bir hayalime kavuştum dilerim ki sizlerde hayalinize kavuşursunuz, sürmek çok güzel hafta sonu aldığım eğitim ile hem kendini geliştirdim hem de motosikletime hakimiyetim arttı.
Artık gotik hatunlar ve köfte buluşmaları beni bekliyor