Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

F54

Foruma özel "GS - Gözleme Sever" tshirtü yaptıracağım
aga ben gs kullananların hepsini kastetmemekle birlikte gerçekten şile teke vs gidenlerin viraj yapıyorum diyenlerin gerçekten zevksiz olduğunu anladım
viraj yapacağız dedikleri yol 10 km bile değil genelde görüş kısıtlı yollar dar ve pis engebeli yani oralar o işlein yeri değil motosikletlere yazık abi oraya gitmek için gs e gerek yok al spontini git mis gibi gözlemeni ye gel
bu arada ben gs tshirtü almasam olur mu? bana şöyle bugs bunny li olur küfürbaz haydo'lu tweety i olur öyle yaptırsan daha makbüle geçer :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
aga ben gs kullananların hepsini kastetmemekle birlikte gerçekten şile teke vs gidenlerin viraj yapıyorum diyenlerin gerçekten zevksiz olduğunu anladım
viraj yapacağız dedikleri yol 10 km bile değil genelde görüş kısıtlı yollar dar ve pis engebeli yani oralar o işlein yeri değil motosikletlere yazık abi oraya gitmek için gs e gerek yok al spontini git mis gibi gözlemeni ye gel
bu arada ben gs tshirtü almasam olur mu? bana şöyle bugs bunny li olur küfürbaz haydo'lu tweety i olur öyle yaptırsan daha makbüle geçer :D
Öyle deme, biz çok azını gördük, Metin Abi'nin oradan dönersek Darlık var, Hacıllı var ya da dümdüz gidersek Ağva var, Kerpe-Kefken var. Aslında çok uzun bir yol.

Motosikleti
Honda pcx 2024 nardo gri :)
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Ama scoter bambaşka birşey gerçekten. Trafikte vitesli motor sürenlere üzülüyorum. Görünüş olarak gerçekten güzeller. Hızlılar. Ama eksileri scoterden çok daha fazla bence. 125 pcx var 2024 yetmediğini düşündüğüm vakit cc yükselteceğim. Ama scoter ekosisteminde.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayırlı uğurlu olsun tekrardan, gotik avında bol başarılar dilerim.
Teşekkürler dostum 😃
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Ama scoter bambaşka birşey gerçekten. Trafikte vitesli motor sürenlere üzülüyorum. Görünüş olarak gerçekten güzeller. Hızlılar. Ama eksileri scoterden çok daha fazla bence. 125 pcx var 2024 yetmediğini düşündüğüm vakit cc yükselteceğim. Ama scoter ekosisteminde.

Tesekkür ederim,350 ADV ,joyride 300 hem hızlı güçlü ama scooter olsun istiyorsan bunlar.
Ben de jet x 125 var iş yerim çok kısa mesafe iş görüyor ama keyfi olarak çıkıp dolanayım ben bu işten keyif alayım diyorsan CC yükseltmek şart

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Tekrar hayirli olsun, guzel gunlerde kullan. Hayal ettigin bir seye ulasabilmek bu ulkede buyuk luks. Cok iyi yapmissin almakla. Sonbahardaki mesajlarimizi dikkate alip a ehliyet ve sonrasinda trident super oldu dimi😂
Ayakligi nasil kapatamiyon yaw, binocen ustune, vurucan topugu ayakliga, tonk sesi gelince kapanmistir.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Tekrar hayirli olsun, guzel gunlerde kullan. Hayal ettigin bir seye ulasabilmek bu ulkede buyuk luks. Cok iyi yapmissin almakla. Sonbahardaki mesajlarimizi dikkate alip a ehliyet ve sonrasinda trident super oldu dimi😂
Ayakligi nasil kapatamiyon yaw, binocen ustune, vurucan topugu ayakliga, tonk sesi gelince kapanmistir.
Teşekkür ederim abi kesinlikle süper oldu zor oldu ama bir şekilde oldu, sukuterlerda hep orta sehpaya alıyordum ,yan sehpa bazı motosikletlerde doksan bazıların daha da geniş açılıyor benim ki baya bı 180 e doğru gidiyor tam vurmuyormuşum galiba topuğu yağsız da kalmış olabilir

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Teşekkür ederim abi kesinlikle süper oldu zor oldu ama bir şekilde oldu, sukuterlerda hep orta sehpaya alıyordum ,yan sehpa bazı motosikletlerde doksan bazıların daha da geniş açılıyor benim ki baya bı 180 e doğru gidiyor tam vurmuyormuşum galiba topuğu yağsız da kalmış olabilir
Binicen ustune, vurucan topugu vutucan topugu😬

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Hayırlı olsun, çok güzel zamana denk getirdin. Kazasız belasız güle güle kullanman dileklerimle. 🤘

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
2-3 yıldır hayalini kurduğum sürekli görsellerine baktığım bir motosikletti forumda defa kez bu isteğimi dile getiriyordum.
Hislerimi hemen paylaşayım 125 cc sukuterden 660 cc bir canavara geçmek harika bir his(daha önce vitesli kullanmışlığım var)
Sesine hayranım beni tatmin ediyor sanki ben bir karakterim da ses bana buff veriyor
Ben daha önce kış aylarında soğukta nasıl süremiyorsunuz diye başlık açıyordum meğersem sukuterde soğuk gelmiyormuş bu tridentte donuyorum 🥶
Çorludan İstanbul'a gelene kadar ne duruşum ne bakışım her şeyim yanlıştı ,oturma pozisyonum bile doğru olmadığından her yerim ağrıyordu soğuğun da etkisi vardı ayağıma kramp giriyordu,app plaka yüzünden plakayı değiştirdim ,yolda giderken somunlar gevşemis benzinlikte fark ettim yeni plakadanda olacaktım ,elektronikçi bir abi ile karşılaştım arabasında malzemeler vardı plakayı bir şekilde hallettim hızır mıydı diye düşünüyorum 😁
Bir hayalime kavuştum dilerim ki sizlerde hayalinize kavuşursunuz, sürmek çok güzel hafta sonu aldığım eğitim ile hem kendini geliştirdim hem de motosikletime hakimiyetim arttı.
Artık gotik hatunlar ve köfte buluşmaları beni bekliyor 🤘

btyfCJ9.jpg

MQtpUuF.jpeg
Buradan da yazayım, ayırlı olsun. Güzel motor, yakışmış da.
Eğitim de aldın ya artık vstrom ile peşinden yetişemem. :)
Hemen yeni motorun üzerine eğitim de çok iyi denk gelmiş.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Hayirli olsun. burak trident wen 😄

Gruplarda o arka tutamaclarin alicisi bol. Satiyorum desen kapis kapis gider benden soylemesi 😄

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayırlı olsun, çok güzel zamana denk getirdin. Kazasız belasız güle güle kullanman dileklerimle. 🤘
Teşekkür ederim dostum 🤘
Buradan da yazayım, ayırlı olsun. Güzel motor, yakışmış da.
Eğitim de aldın ya artık vstrom ile peşinden yetişemem. :)
Hemen yeni motorun üzerine eğitim de çok iyi denk gelmiş.
Teşekkür ederim abi 😊
Hayirli olsun. burak trident wen 😄

Gruplarda o arka tutamaclarin alicisi bol. Satiyorum desen kapis kapis gider benden soylemesi 😄
Teşekkür ederim,tutamaçları sökmeyi düşünüyorum artçı bana sarılmadan duramaz bu motosiklette 😄
Burak kardeşim hayırlı olsun tekerine taş değmesin. Köfte buluşması için çok gençsin gotik hatunlardan devam🤣
Teşekkür ederim ,etkinliklerde dönen muhabbet,sürüş bu zamana kadar hayatta keyif aldığım nadir anlar 😊
Yeni motorun hayırlı olsun
Mutlaka koruma demiri taktır
Teşekkür ederim,ekstralı,blok koruma kapağına kadar almış adam 😊

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Hayırlı uğurlu olsun. Önden de arkadan da gördüm motoru. Çok şık, sesi çok güzel ve harbi oturdu sana.

Allah kaza bela vermesin :)

Tekrardan hayırlı olsun king. Canlıda daha bi güzel makine tabi, sesi mesi de bi acayip. 765'le birlikte gözümü gönlümü açtınız :D

Darısı başıma inşşşşşşş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar