Yeni motorlarımız honda cbf 150 ikiside kırımız ;)

ALLAH c.c kaza bela göstermesin kardeşim. Hayırlısıysa bizede nasib olur İnşaALLAH..

Bizim evin orası, hatta inşaatın yanındaki beyaz evler bizim site. :cherry:

acil kask ihtiyacın olduğunu görüyorum, çene açılır olarak nitro fn347 kullanan ve çok memnun kalan arkadaşlarım var tavsiye edebilirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun..can sıhhatiyle sağlıcakla kullanın...

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun tekrardan...
koruma demirlerini sakın sökme e mi?

Kazasız belasız kullanmak nasip etsin ...fiat olarak ne kadara aldınız ? Ben siyah istiyodum ama bu gidişle kırmızı alıcam galiba ....şimdi konuştum eczacılar almışlar gelen motorları ... Artık beklemekten sıkıldım :(

hayırlı olsun tekrardan...
koruma demirlerini sakın sökme e mi?

sökermiyim tam istedğim gibi olmuş..çin malları gibi..kötü gözükmüyor koruma demirindende o yüzden soğumuştum diyebilirm..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------

Kazasız belasız kullanmak nasip etsin ...fiat olarak ne kadara aldınız ? Ben siyah istiyodum ama bu gidişle kırmızı alıcam galiba ....şimdi konuştum eczacılar almışlar gelen motorları ... Artık beklemekten sıkıldım :(

ah şu eczacılar..bi activa bi cbf 150..başka motor yokmu kardeşimm....bende tesadüfen 1 tane kalmıştı kaptım hemen..PLAKA SHAD 26LTRE ÇANTA YAN AYAKLIK(NORMALDE YOK O YÜZDEN ALDIK)) KORUMA DEMİRİ 4.200
BU ARADA BU MOTORU İYİKİ ALMIŞIM DİYORUM..SÜRERKEN ÇOK GÜVEN VERİYOR İNSANA..DİYORUMKİ İÇİMDEN BUNLA YOLDA FLN KALMAK İMKANSIZZ

Son düzenleme:
HAyırlı uğurlu olsun ıkınızede. Kazasız belasız günlerde kullanmak nasıp olsun.

Amin Mustafa abi.bugün epey sürdüm gayet güzel...özellikle ışıklarda kalkarken arkadan araba korna çalıyor . geçmek için.ama ne hikmetse torkundanmıdır nedir hiç yetişemiyor :))

sökermiyim tam istedğim gibi olmuş..çin malları gibi..kötü gözükmüyor koruma demirindende o yüzden soğumuştum diyebilirm..

[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------[/sıze]

ah şu eczacılar..bi activa bi cbf 150..başka motor yokmu kardeşimm....bende tesadüfen 1 tane kalmıştı kaptım hemen..plaka shad 26ltre çanta yan ayaklık(normalde yok o yüzden aldık)) koruma demiri 4.200
bu arada bu motoru iyiki almışım diyorum..sürerken çok güven veriyor insana..diyorumki içimden bunla yolda fln kalmak imkansızz

tşkrlr yandık desene sigorta falanda yapcaz mı bu kadar mı oyy oyyy benden masraflı çıktı yaa :)))

olur olur..inş..yakında...siz alın bi tadına bakın motorun herşeyi unttur eminim..kefilim cbf ye:))

hayırlı olsun . allah kaza bela vermesin. güle güle kullanın arkadaşım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar