yeni motorcu

bende yeni aldım krem renginden süper bi olaymış motor daha önce hiç motor kullanmamış biri olarak yeni bir dünyaya adım atmış gibi hissediyorum kendimi

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
+****************************************+

Moderatör (forrap)
neyin krem renginden aldın dostum :silent: Neyse aramıza hoşgeldin :cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin valhalla.odin den naber.thor nasıl.şimdi senin motor da harley falandır heralde :queen:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ya yavuzk2004 senin avatardaki herifi tanıyorum ama :silent: evet evet tanıyorum.bu herif chopper üretiyodu,harley in 100.yıl şerefine bi program yapmışlardı.orda görmüştüm bu herifi ve oğlunu.dehşet bi makineydi :santa:

Süper Moderatör (BBRR)
valhalla,
aramıza hoşgeldin :rendeer:
dakka bir gol bir mod deiştirmiş ama heralde tanışma işini başka bölümde yapmışsın :cherry: :p

vlad1462 demişki:
ya yavuzk2004 senin avatardaki herifi tanıyorum ama evet evet tanıyorum.bu herif chopper üretiyodu,harley in 100.yıl şerefine bi program yapmışlardı.orda görmüştüm bu herifi ve oğlunu.dehşet bi makineydi
vlad discovery channel da görmüşsündür. orda american chopper diye programları var her cuma, kendi şirketlerinde motor yapıyolar özel yapım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun hayırlı olsun özgür yaşayanlar alemine hoş geldin.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
şu an bende discovery channel yok.demek her cuma ha.discovery nın kaliteli yapımları devam ediyo ama ben izleyemiyorum :pr: bundan başka bu tür program varmı.bi ara monster garage,hurdalık savaşları falan programlar vardı.şu digital yayına şifre olayı zıçtı içine.tv de tek onları izlerdim.şimdi hiç izlemiyorum,baba görüyon işte elin oğlu ne haltlarla uğraşıyo,biz burda hangi çinli daha iyidir diye geyik yapıyoz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar