yeni motor

Yeni motora tek kişi mi binilmesi lazım aldığım yer farketmez dedi. motor: yamaha crypton r

motorlarin ilk defa kullanildiginda belli bi sure fazla isitmadan ve zorlamadan calistirilmasi. piston ve silindirlerin birbirine daha bi uyumlu calismasini saglar. yanlis rodaj arabada guc kaybina yol acabilir ilerleyen zamanlarda
o yüzden bence tek kullan rodajını iyi yap. fazla zorlama

Arkadaşın da dedigi gibi Fazla zormalama. Ani kalkışlarda bulunma, Yokuşlara fazla girme. vitesliyse sürekli aynı viteste gitmemeye çalış bildiklerim bunlar :) hayırlı olsun. Allah kazasız Belasız Sürüş nasip etsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun arkadaş.

İlk 300-500 kilometrede çok nazik davranırsın,500-1000 arası biraz biraz açarsın...

1000'den sonra da özellikle limitleri zorlarsın.

Benim bildiğim bu.

Hiç yeni motosikletim olmadı ama en azından segman attıktan sonra öyle yapıyoruz...

Hayırlı olsun arkadaş.

İlk 300-500 kilometrede çok nazik davranırsın,500-1000 arası biraz biraz açarsın...

1000'den sonra da özellikle limitleri zorlarsın.

Benim bildiğim bu.

Hiç yeni motosikletim olmadı ama en azından segman attıktan sonra öyle yapıyoruz...

:cat::cat::cat::cat:

valla benimde yamaha ybr 125 var aynı sorunu yaşıyorum. vites değiştir kimseyi bindirme hızı azat çıkart filn filn ttam da anlamadım olayı motora binince ne yapcağını şaşırıyo eski motor olsa bağırta bağırta git. şimdi 4 devirle sürüyorum. kitapçıkta 6 bin diyo .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar