Yeni motor

Dediğim gibi cok sık kötü yorumlar görmeye başladım. Tekrardan motoru düşünme süresine girdim şuanda, peki motor öneriniz varmıdır acaba?

AS ile NS arasındaki tek fark farın sabit olması. AS'nin farkı CBF gibi farının sabit olması. NS'de ise far YBR gibi gidona sabit. AS'de ekstra grenaj var. Bende NS almayı düşünüyordum bulamadım gittim CBF aldım. 45 km falan kullandım gayet memnunum şu anda. Kurye motorudur evet ama umrumda da değil. Bütçem bu kadardı ve ihtiyaçlarımı şimdilik karşılıyorum. Yetmediği yerde değiştiricez elbette.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

NS forumunu 81 sayfasını okudum. Stop etme sorunu akü sorunu tekleme sorunu olduğunu okudum. Servise başvurduğunuzda çözüldüğünü söylediler.

Daha 1 saat önce abim söyledi honda cbfyi fakat pek sevmiyorum bana itici geliyor motor. Yanlız kalitesine kesinlikle lafım yoktur

Biraz daha sabredip, bütçeyi 2 bin lira daha artırırsan ortaya çok güzel seçenekler çıkar haberin olsun. İlle 7 bin liraya öneri isterim diyorsan;

https://honda.com.tr/cb-125-e

125 CC ama bozulmaz en azından. Bu arada, honda commurterlerin içinde en tarz sahibi görünen motordur.

Araştırmaya değer bir motor görüntüsü de güzel hayırlısı bakalım

Daha 1 saat önce abim söyledi honda cbfyi fakat pek sevmiyorum bana itici geliyor motor. Yanlız kalitesine kesinlikle lafım yoktur

Yeni başlayan birisi için iticilik kısmı bence ikinci planda olmalı siye düşünüyorum. Alırsan eğer her yerde kurye paketçi damgası yersin orası kesin ama satarken de hemen satarsın.

Araştırmaya değer bir motor görüntüsü de güzel hayırlısı bakalım

Tamam ben zehri saldım, yakındır, gider alırsın.

Not: Bu motorla ilgili hiç şikayet okumadım. Sen yine de bir araştır.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/99811-honda-cb-125-e-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html?prefixid=02_Honda_Motosiklet&daysprune=-1

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Tvs apache nasıl bir motor sizce arkadaşlar

Titreşimli :cherry:

Tasarımı güzel, gücü yerinde, kıpraşan, övenin de sövenin de çok olduğu bir motor. Parçası muadillerine göre daha pahalı diyenler çoğunlukta.

Cf moto dikkami çekti bu arada fakat çok çabuk dağılıyor diyenler de var. Dikkat çekici bir motor malzeme kalitesi nasıl acaba yamaha ybr ile honda cbyi araştırmaya karar verdim gerekirse bizzat servise gidip bakıcam. Heroya gelirsek tasarımı çok hoş fakat pek bilgim yok onuda araştırıcam. Önerileriniz için çok teşekür ediyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------

Cf moto hakkında bir kaç araştırmaya girdim güzel yorumlar var yarın ilk işim gidip yakından incelemek sanırım pulsar almaktan vazgeçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar