Yeni motor yeni bir başlangıç 1.10.2015 [R25]

Bugün 10bin kmde 2015 R25 imi aldım sonunda fotoğraflar şimdilik kısıtlı ancak daha sonra ekleyebilirim

Bugün biraz gezdim motorla sürdüm hafifliği güzel fakat hırçınlık var üzerinde. yavaş yavaş dayımdan öğrenerek devam edicez inşallah.
CBR250 düşünüyordum ama bulduğum ilanlarda 12500 başka ilde ve gidicem dönücem usta vs masraflar 1000 lirayı bulucak iyisimi az daha koy r25 al yaptık. Yanlış bir seçim olarak görünebilir, dayımla yavaş yavaş çalışmalara başladık onun 10küsür senelik tecrübeleriyle çalıştırıyor işte.tabi şuanlık.
en kısa zamanda eğitimler almayı düşünüyorum bakalım Allah kısmet ederse.

Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, kask kolda muhabbetini on kişi yapar , eğitim ve ekipman da yine gelir birazdan. Ben şimdi girmeyeyim o topa :)
Allah kaza bela vermesin dikkatli ol.

Yok motorun üstüne koymuştum dayım koy yere dedi bende kola taktım zaten idarelik kask o yeni kaskı biraz araştırayım alıcam iuan nolan var bende ayrıca. Allah razı olsun.. :)))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun kazasız belasız .

Motosikleti
Rsv4+D250
hayırlı olsun yeni motor yeni heyecandır yağmur şiddetli yağış iki kat dikkatli ol

Hayırlı olsun güzel motor

:) işte bu iş boyle arkadaşım cbr mi yok ktm mi yahama mı derken
bi an gidip alıveriosun :)

Neyse aldın şimdi sürüş konuları beklioruz... hayırlı olsun :) Tekerin düz bassın :)

Ah bu dayılar, nedense çoğunlukla dayılar öncülük olur motor işlerine :cat:

hakkaten ya herkes dayımdan öğrendim diyor ama malesef kız kardeşim yok kimseye öğretemeyeceğim :D.

kardeşim hayırlı olsun. gaz kolunu okşadığın sürece motorda sana iyi davranır. tekerin düz bassın.

hadi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin insallah :) darısı basıma artık :mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun, konularını takip ediyordum. Darısı biz gibi olmayanların başına :thumleft:

Hayırlı olsun...

IRC lere ıslakta dikkat bi anda yerde bulursun kendini! Grenajlar pahalanmış iyice birde:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar