Yeni motor tavsiye

Abilerim kardeşlerim yaklasık 2 3 ay arora 50cc(100 lük yapılmış) kullandım. 6 ay Honda cb250r kullandım. 3 kazam var 4 kere düştüm. Kendimi başladıgım güne göre 1000 kat geliştirmiş hissediyorum. Motorumdan biraz sıkıldım değiştirmek istiyorum. 30 ila 50 bin arası bütçe var.Ekipmanım full masrafım olmayacak.Ne tavsiye edersiniz. Çevik çok ağır yada kaba bir motor olsun istemem aralardan gecerkende ani hareketleri yaparkende rahat olmak istiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hem sıfır, hem de daha yüksek bir cc istiyorum derseniz o paraya Dominar 400 var.

2.el düşünürseniz ani ivmelenme ve kıvraklık açısından Mt-07 derim AMA, güvenli sürüş eğitimi almanızı tavsiye ederim.

3 kaza, 4 düşme v.s gibi durumlar, Mt-07 gibi motorlarda yaşanırsa acı sonuçlar doğurabilir.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Hocam 3 kaza 4 düşmeyi ben 13 senede yapamadım, bence eğitim almalısın mutlaka. 250cc ile devam etmen daha sağlıklı gibi..

Sen dolmuşa bin kardeş. yolda bana ona buna çarpıp millete sebep olma. Aradan kaçayım derken araya kaçırırsın mazallah..

Arkadaşların dediği gibi biraz daha tecrübe daha iyi gibi. Büyük cc affetmez. Benim de 1 kazam 6 düşmem var ama kazayı yaşadığımda artçıydım, düşmelerde de motora 3 kişi binip gaz verdiğimiz gibi tekere kalkıp düşnemiz gbii şeyler var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
250 cc den sonra 400 yada 500 geç kardeş,honda cbr 500,duke 390,dominar 400,cf moto 400,diger 500 ve 400 luk motorlar,beygirleri 40-55 arası olsun

Önce eğitim alın, lafta değil gerçekten ihtiyacınız var gibi görünüyor. Yapabileceğiniz en güzel yatırımlardan biri olur.

Sonrasında almak istediğiniz motosikeltin test sürüşlerine katılmaya çalışın. Denemeden, selesine dahi oturmadan alacağınız motosiklet kısa sürede size istediğinizi veremez duruma gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar