yeni motor kullanıcılarına ne tavsiye edersiniz

:silent:evet ustalar yaz gelıyor benım gıbı yenı vıteslı motor almayı dusunenlere motor hakkındakı tavsiyelerınız neleer(scooter dan vitesli motora gecenlerde var tabı)

Yamaha YBR 125 hadi begenmedin diyelim maximum ybr250 :) ama inan daha fazlası zarar senin için bu saatte. Yolun açık olsun tekerin düz bassın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne kadar yeni olduğnu sorabilir miyim? hic vitesli motor sürdün mü??

hiç vitesli kullanmadım scoter ım var 2 yıldır kullanıyorum

Yamaha YBR 125 hadi begenmedin diyelim maximum ybr250 :) ama inan daha fazlası zarar senin için bu saatte. Yolun açık olsun tekerin düz bassın.

bu arada dedıgın motor gercekten cok guzel ama sanırım 250 java alabılecem bu dogrultuda tavsıye ve suruste dıkkat edılecek konulara eyılırsek cok tesekkur ederım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel bir eğitim ile başlamanı tavsiye ederim sonra maddi durumuna, boyutlarına ve becerine göre istediğin vitesli motoru alabilirsin... forumu biraz araştırırsan yeni başlayanlar ile ilgili tonlarca başlık oldğunu görürsün çeşitli fikirleri bu konuları okuyarak edinebilirsin

Adminimizin paylaşmış olduğu aşağıdaki linki okumanda fayda var:
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/1872-yeni-baslayacaklara-hitaben.html

Selamlar

Son düzenleme:
Arkadaşım bende as125t vardı. 750 km yaptım. Sonra birçok teori okudum öğrendim. Honda ve yamahadan eğitim aldım ( tabi bir çok kaliteli kurslar var ve yararları okadar fazla ki). Gittim Suzuki intruder C800 aldım. Eğer cruiser seviyorsan yüksek cclerde başlayabilirsin fakat eğitim ve bilgin çok önemli.

cbr-125......

arkadaslar ben 32 yasında 95 kg agırlıgındayım kursada baslıyorum sızce 250 lık java bana cok fazlamı gelır yoksa normal zapt olunmayacak bır motormu dersınız o motorunda agırlıgını hesaplayarak

arkadaşlar eğitim almak lazım diyo herkez ama bu eğitim nası oluyo ben izmirdeyim ne kadar süre nerede eğitim alıyorum bu eğitimin ücreti ne kadar bundan da bahsedebilirmisiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanunide var mobylette

hatta biraz abartıp bisiklete çim biçme motoru takın ondan sonra mobbylette sonra scooter sonra vitesli bi 50 cc sonra 125 -250-500-600-650-750-1000-1300-1600-1800-2300 sonra imamın kayık.:farao:

Daha önce deneyimin yokmuş al önce ybr125 yada cbf150 bak keyfine yada az yakar çok kaçar istiyorsan honda innova.Bence java 250leye girme.

ben sorumu tekrarlıormm

arkadaşlar eğitim almak lazım diyo herkez ama bu eğitim nası oluyo ben izmirdeyim ne kadar süre nerede eğitim alıyorum bu eğitimin ücreti ne kadar bundan da bahsedebilirmisiniz?

ıyı veya kotu yorum yapan herkeze cok tesekkur ederım ama ılk once sunda anlasalım ben bu motoru almak zorundayım cunku scoterımı oradan aldım gerı zarar etmeden oraya verıcem ve fark odeyecem benım sorumviteslıye acemı oldugumdan sizce bu java 250 cok mu fazla yoksa normal sayılabılıyormu java lazer bu arada

motor hocası ustam bu soruyu tekrar sana özellıkle soruyorum

Son düzenleme:
ben sorumu tekrarlıormm

alsancak sürücü kursundan tayfun gülmez'le görüşürseniz size yardımcı olur kendisi birçok kategoride dilerseniz kurs dilerseniz kendi motorunuz üzerinde ileri sürüş teknikleri konusunda kurs verir

tel:0232-464 47 00
tayfun gülmez
cep:0533-812 85 16

başka bir forumdan kopyaladım bir ara görüş genelde tayfun gülmezin ismi geçiyor ( ama sen yinede sertifika filan sor ;) )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar