yamahanın son limiti nekadarsa onu yakalmaya çalışçam yani yol çok uzun çooook.nice 450km lereümmet abi bu motorla ne kadar yapmayı düşünüyorsun ?
![]()
öle dicene hediye etsene bir adetAbi gezi çok güzel ama bi nazarlık lazım senin motoruna :cat:
artık ardahan değil tahrandan başlarız.ben ümmet abiden korkuyom valla :mrgreen:
bigün hadi biraz gezelim diye yanına alacak bizi bi bakmışız ardahan da filanız![]()
sağol darısı senin başına tuncerGüzel bir gezi olmuş..
Fotoğraflar için teşekkürler :cat:
Yeni makinanla ilk gezinin sana daha nice geziler getirmesi dileğiyle Ümmet abi:cat:
bayağı uçmuşun yaw:queen::queen:Paşam bence 500.000 devirir rahat :wiinkk:
evet çok güzel ve keyifli zevk alıyorum sürerken sorunsuz bişey.Paylaşım için sağol ümmet abi yeni motorunla ilk uzun yolun heralde. Motorun durumu nasıl memnun kaldınmı ?
kendim aldım erdo işyerim ödedi bende heray taksit ödicem işyerine,bayiye peşin ödedik.hayırlı uğurlu olsun abi yeni motorun.Ne zaman aldın yoksa sponsorlarmı sağolsungüzel gezi olmuş tebrikler.:cat: Şimdi sen bu motorla dağları tepeleri aşarsın uffu uff
yaza kadar bile kmleri yaparsın.
yakında tubiş birer tost yeriz ben hemen dönerim.Abicim bana ne zaman gelcen![]()
71000 km de iki motor yapıldı buda 125 lik bir çinli için çok normal değilmi.ümmet perkitan iznin olursa sana bişey sormak istiyorum şimdi türkiyeyi gezdinya mondial bayi burda bana şöle dedi motoru çok rektefeye girdi cok arıza cıkarmış dogrumu abi sadece bu yanıtları verirsen sevinirim servisi sevmiyorumda azının payını vercem ondan...saygılar...
gelemicemi 1 gün önceden özgüre sölemiştim şadiyede önceden verilmiş sözüm vardı oyüzden gelemedim.Abi biz sizi tuzlada bekliyorduk ama bizi es geçtiniz. Sağlık olsun ne diyeyim.
ordada olcak inş merak etme :cat:Abi vallahi iyi olmuş sevindim.Hem 250cc hemde yamaha çok rahat olmalı.120-140km/s lere çok rahat çıkan bir alet.Hayrını görürsün umarım abi.Birde bu cumartesi günkü buluşma tam oalrak nerde ben kartalda oturuyorum buralara yakın bir yerde yapsaydınız ya yahuhep kaçırıyorum buluşmaları.
yamahanın son limiti nekadarsa onu yakalmaya çalışçam yani yol çok uzun çooook.
öle dicene hediye etsene bir adet
artık ardahan değil tahrandan başlarız.
sağol darısı senin başına tuncer
bayağı uçmuşun yaw:queen::queen:
evet çok güzel ve keyifli zevk alıyorum sürerken sorunsuz bişey.
kendim aldım erdo işyerim ödedi bende heray taksit ödicem işyerine,bayiye peşin ödedik.
yakında tubiş birer tost yeriz ben hemen dönerim.
71000 km de iki motor yapıldı buda 125 lik bir çinli için çok normal değilmi.
gelemicemi 1 gün önceden özgüre sölemiştim şadiyede önceden verilmiş sözüm vardı oyüzden gelemedim.r:
r:
r:
yakında tubiş birer tost yeriz ben hemen dönerim.