yeni motor ilk gezi 450 km

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay ummet abı gezcem cıkcam cıkcam dedın dun en sonunda cıktın fotolar ıcın cok saol abı :).... yıne dokdurmussun ARtık bu motorla 100.000km vurursun sen :)).... hadı hayırlısı

Paşam bence 500.000 devirir rahat :wiinkk:

Ümet abi daha nice yol aşındırmalara diyeyim :)
Arka tekerin askıda kalmaması temennilerimi içtenlikle iletirim :)

Paylaşım için sağol ümmet abi yeni motorunla ilk uzun yolun heralde. Motorun durumu nasıl memnun kaldınmı ?

Ağam yeni motırın hayırlı olsun kazasız belasız arızasız kullanman dileğiyle.Gezi resimlerini sık sık bekleriz artıkın

Baba sana özenmemek elde değil, ne güzel geziyorsun yaa..
Kazasız belasız günler...:rendeer:

ümmet abi hiç durmuyorsun maşallah .. yeni makinede hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız günlerde kullan

abicim motorun hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
nice güzel dostluklarla yeni yollara...

hayırlı uğurlu olsun abi yeni motorun.Ne zaman aldın yoksa sponsorlarmı sağolsun :) güzel gezi olmuş tebrikler.:cat: Şimdi sen bu motorla dağları tepeleri aşarsın uffu uff :) yaza kadar bile kmleri yaparsın.

cok güzel bir gezi olmuş abi.. bu arada yeni makinanı.. ben yeni gördüm. sanırım fazla olmadı alalı.. allah kaza bela vermesin.hayırlı geziler olur inşallah. EMEĞİNİZE SAĞLIK....

ümmet perkitan iznin olursa sana bişey sormak istiyorum şimdi türkiyeyi gezdinya mondial bayi burda bana şöle dedi motoru çok rektefeye girdi cok arıza cıkarmış dogrumu abi sadece bu yanıtları verirsen sevinirim servisi sevmiyorumda azının payını vercem ondan...saygılar...

Güzel gezi olmuş paylaşım için tşk.:rendeer:

Bu arada yeni motorda yakışmış :cherry:

guzel ya buradan gezıye çıkınca gelelim de bızı de gezdırırsınız mantı falan iyi olur hani

Abicim ısınma gezisi ile sezonu açtığını tahmin ediyorum.X-MAX'de hayır demeyeceğine göre orta mesafe gezilerinden korkmaya başladım:cherry:uzun mesafeyi düşünemiyorum:mrgreen:...

Ümmet abi yeni gördüm.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.Aklında piaggio vardı diye hatırlıyorum ama bu daha güzel olmuş.:rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
Motorunuz hayırlı olsun abi. Güzel bir gezi olmuş ,paylaşım için teşekkürler. Bütün motorlara bindim ama sizin motor tarzındaki motorlara yani yüksek cc li scoterlere hiç binmedim ve çok merak ediyorum. Suzukinin ve yamahanın scoterleri çok tatlı gözüküyor. Hakikaten o motora yol dayanmaz, bide sanıyorum hiç yormaz insanı o motorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar