yeni motor ilk gezi 450 km

ümmet abi yeni motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin çok şık güle güle kullan.daha iyileri nasip olur inşallah...

eskiden çinli motorlar dandiktir 3-5bin km bile gitmez, paranı sokağa at daha iyi, onlarla yola bile çıkılmaz, vs. diyenlere memleketi karış karış gezerek en güzel cevabı verdin.

yün bereden flip-up kaska/korumalı monta olan değişim de keyifli, ekipman tamam, motor da canavar olduktan sonra hala bize erdek-bilecik-vs. resimleri izletmezsin herhalde, ilk rota nereye doğu-batı? doğuda çin batıda portekiz anca keser artık, ne dersin?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi yeni motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin çok şık güle güle kullan.daha iyileri nasip olur inşallah...

eskiden çinli motorlar dandiktir 3-5bin km bile gitmez, paranı sokağa at daha iyi, onlarla yola bile çıkılmaz, vs. diyenlere memleketi karış karış gezerek en güzel cevabı verdin.

yün bereden flip-up kaska/korumalı monta olan değişim de keyifli, ekipman tamam, motor da canavar olduktan sonra hala bize erdek-bilecik-vs. resimleri izletmezsin herhalde, ilk rota nereye doğu-batı? doğuda çin batıda portekiz anca keser artık, ne dersin?
evet ama dediğin yerlerde vize sorunu var,eğer baharda zaman bulabilirsem irana ve gürcistana gidebilirim çünki vize yok.buhaftasonuda işler yoğun olmazsa havada uygun olursa yenkapıdan bandırma, balıkesir, izmir, kuşadası bi gidip gelcem c.tesi çıkçam pazar akşam dönerim bakalım uzunyolda nasıl xmax yamaha.

saygılar ümmet abi.yeni motorun hayırlı olsun.
ayrıca küçük motor sahiplerine uzun yol cesareti verdiğin için ve hayellerinini
ertelemelerinin önüne geçtiğin için teşekkürler:rendeer:

Ümmet abi yakışmış motorun maşallah. Ben foruma pek takılamıyorum yoğunluktan. Biraz uzak kaldım :) Gezi de harika olmuş. Yolun açık olsun.

evet Allah kaza bela vermesin abii devam devam nice 450 kmlere..
emegine saglık fotolarda çok harika ...:)

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
güzel yolculuk olmus gercekten, kefken de ben askerliğimi yapmıştım ve hep oraya motorlar gidebilmek bir hayal olmuştur benim için tabi izmirden :) bakalım bizde ümmet abi gibi bi gün gideriz belki,

Ümmet abicim öncelikle yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle ... Bana sendeki motor bende olsa Çin' e Giderim demiştin eeee artık yamaha ile gidersin diye düşünüyorum :)

ummet abı motor cok yakısmıs allah kaza bela vermesın nıce mutlu km lere ınsallah...

way way 2 amca iyi estirmişsiniz ortalığı helal olsun bu dinamikliğinize :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar