@İsmail57
Öncelikle hayırlı olsun. Bir önceki mesajdan atlamışım yeni aldığını.
İş yerimizde çalışan bir arkadaşımız aldı bu motoru. Ben deneme fırsatı buldum motorun ara hızlanmaları çok iyi geldi bana yalnız f kasa olduğu için ön tarafı sabit , dönmediği için çok tuhaf geldi bana alışmak zaman alır
Genel olarak arkadaşın şikayeti servisten ve ustalardan. Bir türlü granaj montajını becerememişler. Kafa kısmında granaj titremesi ve sesi var rahatsız edecek düzeyde.
1 vites 4000 devir civarı motordan garip bir ses geliyormuş. Onu serviste sürekli belirtmesine rağmen kapalı alanda duymadıklarını ve zorlama motoru rodajda deyip yolladıklarını söylüyordu. İlk yağ değişeli baya oldu sanırım 500 km de değişmişler. Şuan motoru 2000 km civarı tahmin ediyorum.
Motoru 2. haftasında çalıştıramadı ayak marşı ile çalıştırdı . Akü bitmiş . Neden bitmiş nasıl bitmiş açıklamamışlar şarj edip yollamışlar filan. Bence ilk teslimatta fabrikadan gelen aküyü iyi şarj etmeden takmışlardır ama bilemedim tekrar görüp soramadım.
Yan ayak demiri montaj vidaları daha yeni olan motorda kısa sürede paslandığını söyledi.
Böyle ufak tefek bir sürü sorunlar yaşadı.
Çınar motor servisinden ustalarından çok şikayetçiydi en son Kısıklı nota caddesinde genel merkeze şikayet etti. Onlar aldılar motoru perşembe günü. Sonrasını bilemiyorum.
Bu sitede üyeliği yok ama istersen senle irtibata geçmesini söyleyebilirim.
Beyoğlunda iş yerimiz eğer yakınsanız buluşun karşılaştırın motorları yardımlaşın
Ben motorun genel anlamda kötü ve onun şikayetlerinin her motorda olacağını hiç sanmıyorum.
Montaj ve ilgili servisin sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Arkadaşta aynısını düşünüyor şimdilik.