200 NS gayet güzel durmuş altınızda benim oyum 200 NS'ye
Binmeden karar vermek pişmanlıktır. Benim o kadar boyum olsa direkt CRF. Yüksek, güvenli ve sağlam.
RX3İ EVO 3 çanta ile satılıyor. Ancak yan çantalar çok küçük, arka çantaya da kask sığmıyor.
Ben şehir içinde kullanıyorum. İşe gidiş geliş.
600 km oldu bi sorun yaşamadım.

Valla marka takıntın yoksa Mondial Rx3 diğerlerine göre hem daha güzel hem de daha kaslı duruyo, bence önce modial ardından honda crf'yi düşün derim
O pulsarların jant kolları nasıl bir şey öyle yaa..
Hiç güven vermiyor.
Kürdan gibi
Çukura girsen kırılacak gibi bir görünümü var..
CBF in jant kollarına bak, birde diğerine.. :sunny:
Amaciniza en uygunu pulsar bence. Ilerleyen zamanda canta da takabilirsiniz. Crf nin kalitesinden veya performansindan suphe edilmez. Ancak amaciniza uyumlu degil bence. Yine de binin test edin iki motoruda. Icinize sineni alin. Sunu aldim ama aklim oburunde kaldi olmasin.
Honda CRF 250 L !
Burada CRF CRF diyen arkadaşlardan kaç tanesi CRF kullandı merak ediyorum. Benim yorumumu alacak olursan CRF SANA olmayabilir. Sana diyorum çünkü şehir içi kullanacağım demişsin. Ben kendimden pay vereyim.
- CRF uzun yola gelmiyor, deposu çabuk bitiyor, 2 kişi işkence ve hakkını (arazi) veremiyorum diye sattım. İşletme maliyeti düşüktü, az yakıyordu, nispeten hafifti. Şehir içi ince, kıvrak, aynalar ve sen yüksektesin, kaldırıma inmek çıkmak oyun gibi.
- Inazuma (Pulsar ile aynı sınıf diye yazıyorum) 2 kişi ile çok rahattı, titreşim yok, biraz fazla yakıyordu ve ağırdı. Uzun yol, şehir içi kullanması çok keyifli makine. Ben yolun bittiği yerden sonra da devam ettiğim için yollarımızı ayırdık. Bana göre negatif yönü 17" ön jant, altı alçak (NC 750 kadar), işletme maliyeti yüksek.
- Şimdi Tenere var. Bence süper. Negatif yanları, eski motorlarıma kıyasla çok yakması, +10 cc yüzünden ödediğim vergi, arazide ağırlığı.
Ek olarak, 125 cc motordan geçiyorsun, 150 cc lere bakma bile, en az 200-250. Vergi dilimi dışına çıkmamak için en fazla 250. Enjeksiyonlu motor al yakıt ve çalıştırma olarak rahatlarsın. CRF işletme maliyeti en düşük seçenek ama 2 tek silindir motorum arasında Tenere ona göre daha titreşimsiz ve CRF selesi 1 saatten sonra yoruyor. Artçın var ise kesinlikle Pulsar 200. Keşke bütçen olsa Inazuma baksan. Yağ gibi akıyordu şerefsiz.
CRF nin kalitesi ve vaad ettikleri diğerleriyle kıyaslanamaz bile. Ankette 2 seçenek var zaten Crf ve diğerleri. Diğerleri içinde ns200 öne çıkıyor. Evoya hiç bulaşma derim. Bu arada Crf hiç kullanmadım ama çok yakın bir arkadaşım kullanıyor. Daha önce neredeyse kullanmadığı motor kalmayan eski ve eğitimci biri olmasından ötürü yazıyorum. Youtube ye bu seçenekleri yaz ve kullanıcı videolarını izle. İzlerken hangisi keyif veriyor sana? Ona göre sende test et ve son kararını ver.
Marka manyağı değilim ama mantık manyağıyım ben benim mantığıma göre Japon çok önde. İsterse Crf değil xxx olsun. Alırken binerken satarken her zaman kazanırım. Ucuz alacak kadar zenginde değiliz.
Stresten hasta olup ömrümden yiyeceğime motosiklete hasta olup cebimden yemeyi tercih ederim.
Demirel'in kendisine soru soran ve cevabı da şıklarla sınırlayan bir gazeteciye verdiği muhteşem cevap geldi aklıma (aşağı yukarı şöyle bir cümleydi):
"Bu sorunun cevabı verdiğiniz şıklarla sınırlı değil"![]()
:cherry:
200 ns sizi zorlamaz hocam ikinci eli olusuyor su siralar iyi gidiyor enjeksiyonlu guzel bi alet pulsar diyorum crf sehir ici sikinti
CRF yi arazide kullanmayı düşünmüyorum.. Tembel ehli keyif adamım, sadece kalıbı ve kalitesinden ötürü bakıyorum..İnazumayı beğeniyorum ama parça fiyatlarını sordum cep yakıyor..yakıtı da diğerlerinden fazla..alırken de zaten beni zorlayacak..para olsa sorun yok..benim için en ideal motor o zaten..