- Konu Yazar
Salcanom ile bugün ititbariyle yollarımızı ayırdık.. 2 yıl 11.800 km hiç yolda bırakmadan sıkıntısız bir şekilde bana arkadaşlık etti..

Yeni bir motosiklet arayışı içerisindeyim..
Beklentiler şöyle;
-Biraz kalıplı olsun, Salcano altımda biraz küçük duruyordu. boy 1.82 kilo 90
-Sürat stabil 100 gitsin ihtiyaç anında zorlanmadan 120-130 a çıkabilsin yeter.
-Ekonomik olsun; işletim maliyeti ve yakıt sarfiyatı az olsun.
-Parça sıkıntısı çekmeyeyim, Zaten sadece yaz biniyorum.. parça için 2-3 hafta beklemek istemem.
-Trafikte kıvrak olması lazım. Commuterin rahatlığına alıştım. Gerektiğinde kaldırıma inip çıkmalıyım.
Seçenekler şunlar;
Bajaj pulsar 200 NS - Sıfır km

Bajaj Pulsar 150 AS - Sıfır km

Hero Karizma R - Sıfır km

Honda CRF 250 L - ikinci el 2013 ve 10.000 km üstü

Mondial RX3i Evo - Sıfır

Tabi en önemli kısım malumunuz bütçe....
Maksimum 11.500 TL olabilir ama beni zorlar 8.500 seviyesi rahat rahat alabileceğim seviye.. Bütçeden ve beklentiden en uygun 200 Ns gibi duruyor ama sizlerinde fikirlerinizi almak isterim.. Siz ne düşünüyorsunuz..Yada siz olsanız ne alırdınız, ne yapardınız..(ss, scooter yada Cruiser düşünmüyorum)

Yeni bir motosiklet arayışı içerisindeyim..
Beklentiler şöyle;
-Biraz kalıplı olsun, Salcano altımda biraz küçük duruyordu. boy 1.82 kilo 90
-Sürat stabil 100 gitsin ihtiyaç anında zorlanmadan 120-130 a çıkabilsin yeter.
-Ekonomik olsun; işletim maliyeti ve yakıt sarfiyatı az olsun.
-Parça sıkıntısı çekmeyeyim, Zaten sadece yaz biniyorum.. parça için 2-3 hafta beklemek istemem.
-Trafikte kıvrak olması lazım. Commuterin rahatlığına alıştım. Gerektiğinde kaldırıma inip çıkmalıyım.
Seçenekler şunlar;
Bajaj pulsar 200 NS - Sıfır km

Bajaj Pulsar 150 AS - Sıfır km

Hero Karizma R - Sıfır km

Honda CRF 250 L - ikinci el 2013 ve 10.000 km üstü

Mondial RX3i Evo - Sıfır

Tabi en önemli kısım malumunuz bütçe....
Maksimum 11.500 TL olabilir ama beni zorlar 8.500 seviyesi rahat rahat alabileceğim seviye.. Bütçeden ve beklentiden en uygun 200 Ns gibi duruyor ama sizlerinde fikirlerinizi almak isterim.. Siz ne düşünüyorsunuz..Yada siz olsanız ne alırdınız, ne yapardınız..(ss, scooter yada Cruiser düşünmüyorum)