Yeni motor almayı düşünüyorum yardım!

Selam abilerim kardeşlerim 5 yıldır motor hayaliyle yanıp tutuşuyorum yaşım 17 125 lik ybr ve 150lik apachi kullanmışlıgım var ama benim motorum değildi şimdi ilk ve tek motor alma şansım olucak o yüzden 250lik bi motor arıyorum bütçem cok fazla değil çalışıp bi 6 7 liralık motor almayı düşünüyorum aklımda hyosung gt250r var ha bide şu calibre250cc var abi 2.el olarak almayı düşünüyorum o yüzden biraz yardımcı olursanız sevinirim bilginize muhtacım yani:) teşekkürler şimdiden

Nasıl bilgi arıyorsun ? Modelleri belirlemişsin kafanda zaten :) Sor, yardımcı olalım.

abi racing tarzı bişeyler hani motor ben burdayım desin ama sadece görünüşle kalmasın beni sürekli sanayiye götürmesin ne önerirsiniz ucuzundan böle :D

3 seçenek var. Hyosung 250r -Ninja 250-Honda cıbır.

7-7.5 civarlarına temiz 11-12 model hyo bulunabilir
7 civarlarına bulacağın honda masraflı olucaktır.
Aynı şekilde ninja bulursan oda masraflı olucaktır + parçası kazık gibidir.

Calibreyi ele. Hyo kalıyor bir tek veya biraz bütçe arttırırsan honda.

evet aslında honda gayet iyi bi secim ama şöyle bişey var ehliyet parasıdır motorun devir parasıdır 2. el alcağım için bide uzun yolsa kargo parasıdır falan yani cbr 250 bize baya pahalı geliyo biraz araştırdım test sürüşünede cıktım gayet rahat bi motor hyoda denedim ada gayet güzel yani pekte yakmıyo beni korkutan kore malı olması çini zaten eledik gerçektende temizinden bulmam lazım olcak o zaman peki alırken nelere dikkat etmem lazım

hysoung parça bakımından pahalı diye biliyorum kaliperi de iyi değil diye duymuştum. Barkın abi açıklamış durumu http://www.youtube.com/watch?v=-GTUULb_VKQ

hysoung parça bakımından pahalı diye biliyorum kaliperi de iyi değil diye duymuştum. Barkın abi açıklamış durumu http://www.youtube.com/watch?v=-GTUULb_VKQ

Bu forumda genel olarak herkes videodaki motorun bakımsız, döküntü olduğunu bilir...
Merkez kardeş. Hyosung konusuna gel, oraya yaz... Motor sahibi arkadaşlar ayrıntılı olarak anlatsınlar.

evet biraz ölede 6 7 bin lira biriktirebilirim bu fiyata ne önerirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------

Bu forumda genel olarak herkes videodaki motorun bakımsız, döküntü olduğunu bilir...
Merkez kardeş. Hyosung konusuna gel, oraya yaz... Motor sahibi arkadaşlar ayrıntılı olarak anlatsınlar.

tamam abi geliyorum hemen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar