Yeni Motor Alıyorum :)

rica ederim.

rica ederim kardeş.ne demek.. forum kardeşiyiz.. :p. madem gönül verdin bu işe yardımcı olurum elimden geldigince.. bak bide kanuninin rokko 150cc liğine göz gezdir.. fiyat 2.186 ama indirimini pazarlıgını yap iyice.. bu dediğim motorun tipi alışılagelmişten biraz daha farklı.. yani gözleri büyük.. cok hoş duruyo... iyi bak kendine.. görüşmek dilegiyle..:cat:

anlayın kardeşim.adam ilk ögrenecem diyo.scooter model'den bahsediyo. daha da millet diyoki cok 100cc Mondial al. Yok ybr Al. ayıp ya.. :farao:

kusura bakmayın ukalalık yapmak istemedim hiçbir zaman ama.. biraz düşünerek konuşalım,yazalım... :silent:

Seni anlıyorum fakat 0 alacağı çinli belirli aralıklarla başına masraf ve iş çıkaracak benim kanımca yeni başlıyan birisinin durmadan ufak tefekde olsa sorun çıkartıp duran bir motosiklet kullanması kişiyi motosikletten az da olsa soğutur yani kesinlikle çin malı al demek çok doğru bir davranış değil

gelelim öğrenme durumuna ybr125 de alsan bahsi geçen çin motorlarınıda alsa çok farklı katogorilerde motosikletler değiller birisi normal çin diğeri ise japonların alt segment motosikleti yani her 2 motosikletde yeni başlayan birisinin rahatlıkla kullanıp öğrenebileceği motosikletler

fiyat konusuna gelince çok rahatlıkla 2005 temiz ybr125 bulunabilir fiyatları 1600 ile 2500 arasında değişiyor 2000 ytl civarına çok temiz motosikletler var www.sahibinden.com alındığı zaman komple bir bakımdan geçirilerek sorunsuzca senelerce kullanılabilecek bir motosiklet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş
benim lafım yazım hatasına değil
daha motoru almadan nasıl sorarsın kaç basarım diye
al bi motoru piş akıllı kullan uslu kullan
çok mu hoşunuza gider kamyon altında kalmak....
anlayamıyorum
tam türk düşüncesi.....

Ben ilersinide düşündüümü belirtmek için sormuştum:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar