anlayın kardeşim.adam ilk ögrenecem diyo.scooter model'den bahsediyo. daha da millet diyoki cok 100cc Mondial al. Yok ybr Al. ayıp ya.. :farao:
kusura bakmayın ukalalık yapmak istemedim hiçbir zaman ama.. biraz düşünerek konuşalım,yazalım... :silent:
Seni anlıyorum fakat 0 alacağı çinli belirli aralıklarla başına masraf ve iş çıkaracak benim kanımca yeni başlıyan birisinin durmadan ufak tefekde olsa sorun çıkartıp duran bir motosiklet kullanması kişiyi motosikletten az da olsa soğutur yani kesinlikle çin malı al demek çok doğru bir davranış değil
gelelim öğrenme durumuna ybr125 de alsan bahsi geçen çin motorlarınıda alsa çok farklı katogorilerde motosikletler değiller birisi normal çin diğeri ise japonların alt segment motosikleti yani her 2 motosikletde yeni başlayan birisinin rahatlıkla kullanıp öğrenebileceği motosikletler
fiyat konusuna gelince çok rahatlıkla 2005 temiz ybr125 bulunabilir fiyatları 1600 ile 2500 arasında değişiyor 2000 ytl civarına çok temiz motosikletler var
www.sahibinden.com alındığı zaman komple bir bakımdan geçirilerek sorunsuzca senelerce kullanılabilecek bir motosiklet