Yeni Motor Alacağım

Öncelikle selamınaleyküm arkadaşlar...Foruma yeni üye oldum ve yeni motor almaya karar verdim başlangıç için sağlam ve dayanıklı önerebileceğiniz bi motor varmı?
cb125 e ve ace lere baktım 125e, ace'ye göre biraz daha üstün geliyor performans, güç, vites, duruş bakımından ve ikisininde eksi bi yönü var ikisindede devir göstergesi yok malesef ve iki motorada çin üretimli honda diyorlar sizce bu doğrumudur yoksa hondaya atılan bi iftiramıdır bilemedim.
Yardımlarınızı bekliyorum...:cat:

doğrudur çin üretimidr aynı motor motoranda war 150 cc liği ve devir göstergesi war honda bizim insanların keklendiğini anlayınca kalitesiz motor getirip yüksek fiyata satıyor millette honda deyip alıyor 5 bin lira werip yağ yakan motor alıyor bir sürü alternatif motor war yamaha ybr 125 salcano wolf mondial drift bunlarada bir bak derim tabi paran warsa ybr al başın ağrımasın ama yoksa salcano wolf mondial drift filan fiyatına göre çok iyi motorlar

ikinci el temiz bir ybr yada salcano wolf bak, acemiliğini atıncada 2. eli iyi olduğu için zarar etmeden satar büyütürsün.

Arkadaşlar ybr 125 almak istemiyorum çünkü herkez de aynı motor var ve ben sıfır alacağım sıfırınında fiyatı bi hayli fazla Mondial 125 MH Drift'ler biraz hoşuma gitti kullanan arkadaşlarımız memnun mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar