- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba bugun motosiklet ceketi ve eldivenimi almış bulunmaktayım. 3 Aydır bakmadıgım site vs. kalmadı hergun her ekıpmana bakıyordum geçen hafta gördüğüm eldiveni begenmem ve honda mototaldaki fırsat reyonunda istediğimdende kaliteli ceketlerin indirimde olmasıyla ehliyet ve motosikletimi yaza alıcak olmama rağmen beklemeden aldım. Burda hem bunlarin bilgisini vermek istiyorum hemde alıcaklara tavsiye ediyorum.
Eldiveni motovento hasanpaşada aldım. Alpinestar SCHEME KEVLAR GLOVE 10 150 tl.

Ceketi hondamototal hasanpaşadan aldım. Kızıltoprak mağazasında 54 bedeni vardı bana biraz dar geldi 56 beden 1 adet hasanpaşada vardı oraya gittim. Spidi Dynamite Deri Ceket 600 tl.

Renk ve fiyat bakımından oldukça kardayım. Alacak arkadaşlar özellikle hondamototalda reklam için söylemiyorum ama indirimleri takip etsinler. Giyip resimleri çekip konuya atıcam.
Eldiveni motovento hasanpaşada aldım. Alpinestar SCHEME KEVLAR GLOVE 10 150 tl.

Ceketi hondamototal hasanpaşadan aldım. Kızıltoprak mağazasında 54 bedeni vardı bana biraz dar geldi 56 beden 1 adet hasanpaşada vardı oraya gittim. Spidi Dynamite Deri Ceket 600 tl.

Renk ve fiyat bakımından oldukça kardayım. Alacak arkadaşlar özellikle hondamototalda reklam için söylemiyorum ama indirimleri takip etsinler. Giyip resimleri çekip konuya atıcam.