Yeni mondial 150 Gomax ...

:D benzer yerleri var evet :D Zaten mondial genelde öyle benzerinin ucuzunu yapıyor :D

bence mondial artık yüksek güçlü 250-300-350cc motorlar getirmeli

dünyanın en çok satan scooter ünvanını elinde bulunduran kaç senedir sh150 nin çakması

aha buda hondası
sh125-150_white.jpg

buda çakma mondii
360-mondial-scooter-gomax-150-34_53459100.png

F54

bende tam böyle bi motor arıyordum hemen gidip alayım:mrgreen:

aldım alacağım da sitede hiç kullanıcısı da yok bu motorun. nedir ne değildir. şehir içinde sokak aralarında kullanılacak. parçası ucuz olsun. düşüp kalktığında kırılanı döküleni olduğunda derdini ucuza çözelim. satıcılar makinaya güveniyorlar. fabrika da güveniyor. fakat koca sitede hiç kullanıcısı olmaz mı yahu.

Eren: Kanuni MerlinS sorunlarını çözmüş diye duydum ama bana kalırsa onu alacağına RonnyS al. Ben gördüm. Çok güzel duruyor. Egzoz kırılması vardı daha önce ama S te bu giderilmiti sanki. kullanıcılara sor. Beko: 3360 TL mondiale verme bence çok fazla. RonnyS 2500, MerlinS 3000.

selam arakdaşlar bende merlin s almayı düşünüyorum (dökülüyo lafınada inanmıyorum) kullananlardan yorum alabilirmiyim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çinli scooter almayın. Üstelik 3.000 tl civarında fiyatlarla satışa sunulan çinli scooterları hiç almayın. Yazık günah o paralara. O fiyatlara ne scooterlar bulunur. Maceraya gerek yok bence.

ALEXANDER yukarıda belirttiğim gibi MerlinS eski merlin problemlerinden kurtarılmış deniliyor. Bunu arkadaşımdan duyudum o kullanmıyor ancak onun arkadaşı almış şuan sorun you diyor. Ancak ondansa RonnyS al derim o çok daha güzel duruyor. Serseric in verdiği linke bende baktım hakkaten kullanıcı için üzüldüm ancak bir kişide olan birşeymiş o problem. Üstelik firma onun parasını iade etmiş. Dikkat et diğer sonradan çıkan motorsiklet geçmişi hiç olmayan firmalar sadece satar .Satış sonrası hizmet yok. Paran varsa Honda ya da yamaha al. Ama Kanuni MerlinS alacaksan bayilerine gidip dünya gözü ile gör sonra karar ver. Ama ben RonnyS i beğenmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar