Yeni Mobilet Aldım Yardım Edebilirmisiniz ?

Dostum. Mobilet bisikletten farkı yok. Kabul ediyorum. ama kanunlar kabul etmiyor.
Ben süremezsin düz yolda giderken kaza yaparsın demiyorum. Ama adamın biri sarhoş sarhoş gelir sana çarpar. O durumda ceza yiyecek sen olursun. Hemde 1000 tl yi bulur bu yeni zamlarla.
Ayrıca bu motor olayı hastalıktan beterdir. Bu gün mobiletle başarsın yarın R1'e geçersin (yarından kastım yıllar tabi. o yıllar çabuk gelir) illaki ehliyet lazım olacak. O yüzden yolun başındayken git bi ehliyet al. İçin de rahat olsun motorun da.
Kazasız belasız.
Mobiletten anlamadığım için yardımcı olamıyorum. Kusura bakma.

yıllarca tamır ettım onları fakat once motor elektronık mı platinlimi onu bilmek gerekırr....elektronıkse dış bobın ıslanmıstır kurumadan haytta calısmazz...platınlı ıse manyetonun içindekı platın ıslanıp platınlerın agzı oksıtlnmıstır..git 10 tl platın al taktır..gaz telı filn hıkaye motorun calısmasyla bi alakası yok? bu motoru ayaga kaldırmanda 30 tl tutar..en fazla..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:07 ----------

hıç alakası yok bobınle filn....sorunun karbüratörde...git 30 tl ye en iyisinden 15.15 dellarto karbüratör al canavar olsun motorun...kasksız binme:D

rölanti ayarını karbüratörün üzerinde bir vida var onunla yapıyorsun. önce tam olarak sık sıkarken de kaç tur sıktığını say ki bozuldu mu eski haline getiresin.

sonra motor çalışırken sesini dinleye dinleye hiç gaz vermeden çalışacak şekilde ayarla.

mobiletle ilgili forumda önceden çok şey yazıldı çizildi bir arama yaparsan baya bilgi edinebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar