Yeni mesleğim

e-5

Merhabalar 4 senelik bayan kuaförüydüm ve motorsiklet tutkum için kuryeliği tercih ettim istanbulun en genç kuryesiyim 18 yaşındayım 1 senelik a-2 ehliyetim var 6 senelik motorsiklet tecrübem var bunun son 2 senesi vitesli olmak üzere gerçekten profesyonellik yetmiyor bunun %50 Bedensel %15 hava şartları %20 akıl %10 trafik %5 şans olmak üzere ayırt ettim mesela birgün çok güzel çok kontrollü ve pratik sürüyorsunuz birgün ise performansınız tam tersini gösteriyor Sizede bu oluyormu?

Kuaförlüğü bırakıp kuryeliğe başladın ha? Hayırlı olsun, ne diyelim :)
Bedensel derken o anki ruh halini, yorgun veya dinç olup olmamayı kastediyorsan, evet bu o günkü sürüşü ciddi derecede etkileyen bir durumdur. Senin gibi yüzdelere vuramayacağım yalnız.

evet doğru söylüyorsun
inşallah doğru tercih yapmışsınızdır
çünkü benim dükkanın yanında bayan kuaför var ve resmen para basıyor
özellikle evlenme mevsiminde
bir dükkan böyle mi tıkır tıkır çalışır ya?
içerisi hep dolu 365 günün 360 günü dolu
bir pazar günleri kapalı, o da bazen bir iki saatliğine açıyorlar felan

Mersin İl Temsilcisi
kesinlikle evet... hele bu gün sanki hayatımda ilk defa motosiklet kullanıyormuşum gibi geldi :(

VIA

Birde motosikletin ruh hali var onuda dikkate almak lazım :)

Merhaba arkadaşlar arnıza yeni katılıyorum, ben sizlerden yeni alacağım motor için tavsiye isticem KANUNİ DEER 150alacağım fakat hakkında yeterli bilgiye sahip değilim bu benim ilk motorum olacak tirafiğede çıkmışlığım yok yani anlıcanız motora başlangıç yapıcam şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar