yeni makinamızı bi test edelim dedik...

Cok guzel gozukuyor gule gulle kullan fazla hırpalamada senden sonra alanda tadına varsın ;)

kask kaliteli (caberg) daha önceki yamaha diversion dan kalma:( eldivensiz çıkmam ama henüz dizliklerim yok ama alıcam... uyarınız ve hassasiyetiniz için çok teşekkürler kazasız belasız......

Aktif (Online)
Motosikleti: 250 lik komacan bi macit...:)
Kan Grubu: O Rh+

hayırlı olsun binlerce km görsün seninle yolumuz uzun :rendeer:

Kazasız belasız abi :) Yeni motor düşünüyorum ben de 2500ytl civarına. Macit bakıyorum güzel hoş da , uzun yola çıkacağımdan senede 1 kere (600km) Nasıl olacak bilmiyorum.. Vibrasyon ne seviyede ? Sık sık arıza verirmi vs. uzun yola dayanırmı yani onu merak ediyorum.

csalgın seni hergün yollarda görmekten topiğini yeni görmüşüm. sanal değil gerçek alemde habire görüşüyoruz ve sen sürekli bir yerlere yemeğe gidiyorsun. bak dikkat et sonunda bana benzeme:mrgreen:

yeni motorun hayırlı uğurlu olsun inşallah. kazasız belasız kardeşim

Temiz duruyor makina,Çin'i görünce açıkçası sorun çıkartır gibi geldi ama umarım ben yanılırım da mutlu mesut anlaşırsınız Macit'le :)
Kazasız gezmelere,tekerin düz bassın nazar değmesin

çin dedim içime kurt düştü ancak allaha çok şükür yok bi sıkıntı aman nazar değmesin en çok sıkıntı habire debriyaj teli kopartıyo tek eksiğimiz o..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar