yeni makinamızı bi test edelim dedik...

baktık hava güzel , makinamızı da yeni almışız bakalım dedik nasıl gider yola ve koyulduk yola...güzelbahçeden urla urlanın içinden hadi bakalım dedik manzara kahveye kahvaltıya oradan da dedik bi çeşme... mct miz bizi utandırmadı ve gitmem demedi ne diyelim inşallah bu böle gider...resimler fazlasıyla var ancak arkadaştan alamadım şimdilik bunları koyuyorum resimler geldiğinde ekleme yapıcam....

Son düzenleme:
HAyırlısı olsun Cüneyt yakışmışta pek, nazar değmesin. İzmir'in en temiz MCT'si olduğuna gözüm kapalı oy veririm.
KAzasız belasız bol km.ler dilerim.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle, kazasız belasız kullanabilmeniz dileği ile :)

seceresi belli , ebeveyni belli bulabileceğin en iyi makina bence de, fotoğrafda bile kendini gösteriyo, bunu aldığına sevinmiştim, kendisi de bu gün sana bunu yaptığı hizmet ile ispatlamış gibi görünüyo,

tekrar hayırlı olsun. keyifli , kazasız, belasız sürüşler diliyorum.

ooo cüneyt yeni makinanla yol almaya başlamışsın...
kazasız belasız...iyi günlerde kullan:rendeer:

Güle güle kullanın kazasız belasız.Yanlız dikkatimi çeken bir nokta var.Montunuz kaliteli güzel ancak kaskınız pek öyle gelmedi yerinizde olsam en kısa zamanda değiştirirdim.Ayrıca eldivensiz kullanmayın lütfen.Nazar değmesin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok güzel görünüyor yeni makinan kazasız belasız kullan:) :rendeer:

hayırlısı kardesim, gercekten de izmir in en temiz makinası, 1,5 senedir biliriz Özer binin malına verdiği değeri... şimdi o hevesini alsın dl sinden, biraz daha binsin, ben de dl yi kapacagım ondan...:)

Özer Abinin makinası gerçekten de övgüyü hakediyor. Hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

Sağlıcakla.

Vayy Cüneyt Kısrağı salmışsın çayıra:p MCT den korkma sapa sağlam (Özer abi baktığı için öyle) Hayırlı olsun kazasız belasız bol km' lere inşallah :rendeer:

çok şükür özer abi sağolsun ama biraz buna bineyim sercan sakın heveslenme dl yi özer abiden ben alcam:mrgreen: herkese teşekkürler...kazasız belasız inşallah................

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Güle güle kullanın kazasız belasız.Yanlız dikkatimi çeken bir nokta var.Montunuz kaliteli güzel ancak kaskınız pek öyle gelmedi yerinizde olsam en kısa zamanda değiştirirdim.Ayrıca eldivensiz kullanmayın lütfen.Nazar değmesin.

Arkadaşıma katılıyorum, eldiven ve dizlik lütfen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar