- Konu Yazar
işte arkadaşlar yeni makinam ve ben;
Senin CBR elektrikle mi çalışıyor, o fiş ne öyle :mrgreen:
Senin CBR elektrikle mi çalışıyor, o fiş ne öyle :mrgreen:
Syriana' Alıntı:Arkadaşım öncelikle yeni motorun hayırlı olsun ama benim anlamadığım bu motorun aynaları nerde arkadaş...özellikle bu CBR125'lerin aynaları söküp kullananların aklının olduğundan şüphe ediyorum iyimi... :farao:
Syriana' Alıntı:_CrazYDriveR81_' Alıntı:Syriana, bizde pek akıllı değiliz bee... bence böle daha güzel duruyo motorun orjinal aynaları motoru dede motoru gibi gösteriyor![]()
CrazYDriveR81, arkadaşım böyle bir giriş yaptığım için kusura bakma amacım çok önemli bir konuya dikkatini çekmekti...ama gördümki yinede aldırış eder bir tarzın yok...ale:
baba nasıl böyle bir düşünceye kapılırsın ya...böyle daha güzel duruyomuş...nasıl güzel durduğunun ne önemi var...ya bir sollama vs.yapıcakken sağındaki solundaki arabayı göremeyişin sonucu biryere patlayıp çok ciddi sonuçlar doğuran bir kaza yaşasan...olacak işmi yani bu...motosiklette 1.planda güvenlik gelir...ikinci planda güzellik vs.gibi değerler gelir...bence kendin ve etrafındaki seni seven insanlar için en kısa sürede aynalarını taktırmalısın motorun... :cat:
hemen bi ayna al bencecbr aldın arkanı unuttun aman dikkatli ol cbr felan dinlemez gecirirler
![]()
diğer sitede söylediklerimi tekrarlıyorum...:cat:
Ben kaçırmışım bu muhabbeti. "İşte kendinden nefret eden bir arkadaşımız daha motor aldı" diyelim o zaman :cherry: