Yeni makinam o bir CBR!!!

işte arkadaşlar yeni makinam ve ben;

photo035gd1.jpg

photo034gf5.jpg

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

hayırlı olsun ii günlerde kullanırsın inş...kazasız belasız....hemen bi ayna al bence:) cbr aldın arkanı unuttun aman dikkatli ol cbr felan dinlemez gecirirler:)

Hayırlı uğurlu olsunda. Bu zaten sende varmıydı ne?? Daha önce motorlara yapılan modifiye ile ilgili bir konuda görmüştüm sanki. Bendedi değişiklikler bu diye CBR resmi koymuştun...??

hayırlı olsun motor sanki sana biras küçük gelmiş gibi duruyo =)

Syriana' Alıntı:
Arkadaşım öncelikle yeni motorun hayırlı olsun ama benim anlamadığım bu motorun aynaları nerde arkadaş...özellikle bu CBR125'lerin aynaları söküp kullananların aklının olduğundan şüphe ediyorum iyimi... :farao:

Syriana' Alıntı:
_CrazYDriveR81_' Alıntı:
Syriana, bizde pek akıllı değiliz bee... bence böle daha güzel duruyo motorun orjinal aynaları motoru dede motoru gibi gösteriyor :eek:

CrazYDriveR81, arkadaşım böyle bir giriş yaptığım için kusura bakma amacım çok önemli bir konuya dikkatini çekmekti...ama gördümki yinede aldırış eder bir tarzın yok... :pale:

baba nasıl böyle bir düşünceye kapılırsın ya...böyle daha güzel duruyomuş...nasıl güzel durduğunun ne önemi var...ya bir sollama vs.yapıcakken sağındaki solundaki arabayı göremeyişin sonucu biryere patlayıp çok ciddi sonuçlar doğuran bir kaza yaşasan...olacak işmi yani bu...motosiklette 1.planda güvenlik gelir...ikinci planda güzellik vs.gibi değerler gelir...bence kendin ve etrafındaki seni seven insanlar için en kısa sürede aynalarını taktırmalısın motorun... :cat:

diğer sitede söylediklerimi tekrarlıyorum...:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar