Yeni Makinam MT-09

hayırlı olsun iyi günlerde kullan:)

hocam bu arada alakasız olacak ama siyah montun markası modeli nedir?
uzun boylu olduğum için enduro montu kullanıyorum ama seninki hem spor hemde kısa değil galiba?

hayırlı olsun kazasız belasız keyifli günlerde sürersiniz inşallah.

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binmek nasip etsin Rabbim. Darısı kıskananların başına olsun inşallah.

Yaptığınız güzel yorumlar ve iyi dilekleriniz için gerçekten çok teşekür ediyorum...

Hayırlı olsun bugün yanımızdan geçtin Bağlar'da. İki motorduk güzel görünüyordu. Kazasız belasız kullanın. Kardeşler motor Mehmet usta güneydoğuda bitanedir hem insanlığıyla hem ustalığıyla...

wayyy D.BAKIR lı motor sevdalısı kardeşim merhaba :) evet bende sizi fark ettim hatta durmak istedim ama biraz acelem vardı. bu arada bir an önce tanışmak isterim kendi ekibimiz var gezilerde bize katılırsanız seviniriz...

KARDEŞLER MOTOR(mehmet usta) gerçekten işini hakkıyla yapan nadir ustalardan biridir :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

hayırlı olsun iyi günlerde kullan:)

hocam bu arada alakasız olacak ama siyah montun markası modeli nedir?
uzun boylu olduğum için enduro montu kullanıyorum ama seninki hem spor hemde kısa değil galiba?

teşekür ederim hocam daha iyisi senin olsun :) hudsun deriden aldım
http://www.hudsonderi.com/?urun-183-2521-C-HLK-Bay-Robocop-Cordura-Tekstik-Ceket.html

Hayırlı olsun kardeşim mt09 bence nefis bir makine,allah kaza bela vermesin,benim aklımda olan bir cihaz,bu sene inşallah kısmet bize de olur.

Çok çok güzel bir motosiklet, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar