Yeni maceramız olta - balık tutmak :)

Rivada biraz uzak kalıyor ama hem motorla gezi yapılmış olur hemde güzel yerler vardır üsküdarda aradığımı bulamazsam bende beykoz veya rivaya yönelirim :)

Dün çok rüzgarlıydı bugün gittik ilk defa 2 saatte 4 balık yakaladık inşallah zamanla çoğalacak :)

Gümüş ne oluyor ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pantolon balığı olta ile tutulmaz..!!

Hamsiye benzer sert pullu pırıl pırıl bir balık...kıyıdan sallama ile beyaz çapari ile avlanabilir...

Valla çok güzel bir duygu 3 tane istavrit bir tanede hamsiye benzer birşey tuttuk havalar düzelince bollaşır umarım :)

bence galataya gidin derim, hayatımda hiç balık tutmadım ama galata köprüsündeki ortam gördüğüm kadarıyla süper :)

Galata fazla kalabalık ve yoğun oluyor ayrıca ulaşımda sıkıntı. En güzeli sahilden oltayı sallamak bir park kenarında mangal kokuları eşliğinde :cherry:

Millet 4 lü 5 li çekiyodu kendim tutmuş kadar seviniyodum :)

Dediğiniz şeyler olduğunda balığın ne avına ne sofrasına beni yaklaştıramazsınız bile...
Hoş çok da tınnn tabi sizin için biliyorum da..
Yinede söylemek istedim...

Dediğiniz şeyler olduğunda balığın ne avına ne sofrasına beni yaklaştıramazsınız bile...
Hoş çok da tınnn tabi sizin için biliyorum da..
Yinede söylemek istedim...

Estağfurullah abi alkol kullanmayan adama saygım sonsuzdur. Zaten şakasına takılıyoruz yapacağımızdan değil en azından motor kullanırken mümkün değil yani

evet beyler malum çinekop,sarıkanat dönemi oltacılar için başladı,aktif olarak takip eden boğazda kıyıların ne durumda olduğunu bilen birileri varmıdır?bugün anadolu kısmında harem,anadolu hisarı arasında nabız yoklamaya gidicem durumlar iyiyse prof veya acemi farketmez yemli çinekop için kamışı makinası uygun olan herkesle eşlik edebilirim.Acemi arkadaşlarada yardımcı olabilirim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar