Yeni Lastik Alırken

Lastiği internetten aldık diyelim, bu lastikleri düzgün ve ekonomik bir işçilikle takabilecek neresi vardır bana yakın? :) İstediğim lastikler motolastik.com'da var ama kime taktırabilirim bilmiyorum. Janta ve lastiğe zarar vermeden düzgün bir şekilde taksın ki motora da bana da bir zarar gelmesin :)

Herhangi bir honda servisinde 80-100TL taktırabilirsiniz.hatta bildiğim servise yönlendireyim istanbulda haramiredere yokuşunda honda motosiklet servisi var orada taktırabilirsiniz.Benim lastiklerimi onlarda taktırdım.
Muhakkak rot ve balans ayarlarını yaptırıp siboplarınıda değiştirilmesini isteyin.

izmirde motolastik var. usenme git taktir gel. turkiyede daha iyisini bulabilecegini zannetmiyorum. bodruma gidiyordum ayakustu pilot road 4 taktirdim, ben boyle hizmet boyle ilgi gormedim hicbiryerde.

istanbuldan izmire lastik almaya mı gideceksiniz :) michelin bayisi buzmotor

Hasanpaşa'da KTM'nin yanında Zenn var. Gayet iyiler bu konuda.
Ben de yarın oradan almayı düşünüyorum.

Jant milinin uçlarında işaret çentikleri var onları aynı hizaya getirip zincir yada kayış gerginligimizide ayarladıkmı islem tamamdır balans rot diyenler var cokda atla deve bir is degildir kendi jantımı sökük kendim takıyorum :)

Söylemişler zaten bende söyliyim hasanpaşa zenn motor , 2 defa lastik aldım gayet ilgililer .

Herhangi bir honda servisinde 80-100TL taktırabilirsiniz.hatta bildiğim servise yönlendireyim istanbulda haramiredere yokuşunda honda motosiklet servisi var orada taktırabilirsiniz.Benim lastiklerimi onlarda taktırdım.
Muhakkak rot ve balans ayarlarını yaptırıp siboplarınıda değiştirilmesini isteyin.

motosiklette rot balans ayarı yoktur.

Bana Anadolu yakası lazım hocam ya, sağol

Aynen,

BALANS ayarı vardır. Hatta motosiklet için özel balans makinaları bile var.

Ya benim de CBR250R için almam lazım ama hangi lastiği önerirsiniz? Bi de bu iş bana ortalama ne kadara patlar, malum daha kaza sonrası motoru da tamir ettirmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar