yeni kullaniciya tavsiyeler

merhaba arkadaslar

ben ilk defa motor almayi dusunuyorum. Ancak ben 55 kiloyum ve 1.62 boyundayim, buyuk ve agir motorlarin riskli olacagini dusunuyorum. Hayatimda vitesli motor kullanmadim hic binmedim bile vitessiz motora ise bi kac kez bindim. Agir olmayan,sele yuksekligi fazla olmayan -hakimiyeti kolay olsun diye- mumkunse vitessiz -vitesli de olabilir-ama gorunusu gayet duzgun yani ole bisiklet gibi de gorunsun istemiyorum ya da scooter olsunda istemiyorum soyle bi havasi olan bir marka,model biliyorsaniz yardimci olursaniz sevinirim.

en fazla 2000 ytl harcayabilirim motor icin.
125cc bana gayetten de yeter.
cin mallari sorun cikariyor mu bilmiyorum cikarmiyorsa onlarda olur ama sacma gorunmesin yeter
ilk el olmasi elbette tercihim olur ama ikinci elde alabilirim.

Herkese tesekkurler
[email protected]

mondial 100kh 990 ytl cok guzel bı motor nedersın....yarı otomatık kullanımı cok rahat

scooter mi bu ?

internetten resmini bulamadim sende varsa link ekleyebilir misin lutfen?

yaa Mondial sorun cikarir mi acaba ? Cunku binmek istiyorum ben bu motora haliyle ikiyebir sorun cikarirsa facia bozar moralimi :( Ya da sorun cikarinca servisi adami kaziklamak icin elinden geleni yapar mi ?

Yaa insan guvenemiyor tabi sonucta cok guven veren bir marka degil gibi ama zaten bi seylerden feda etmek gerekiyor malesef.

Benim esas sorunum agirligi da degilde yuksekligi onemli yani ustundeyken ayaklarim yere tam basmali hakkaten.

ben sana zealsun unu 125 lıgını onerırım [ CRoSs ] fıyatıda yanılmıyorsam 2 mılyardı bende senın gıbıydım ılk defa vıteslı kullanıyorum sahsen ben zealsun 200 lukle basladım ve memnunum yedek parca ucuz ve adanadan ıkı gunde gelıo :) ve bı tavsıye motor kullanmanın zevkını buyuk tekerlek lı motorla [ enduro - cross ] daha ıyı alırsın ve bı baslarsan kucuk motor sarmaz senı [ scooter tipi ]

NeTMaViSi' Alıntı:
ben sana zealsun unu 125 lıgını onerırım [ CRoSs ] fıyatıda yanılmıyorsam 2 mılyardı bende senın gıbıydım ılk defa vıteslı kullanıyorum sahsen ben zealsun 200 lukle basladım ve memnunum yedek parca ucuz ve adanadan ıkı gunde gelıo :) ve bı tavsıye motor kullanmanın zevkını buyuk tekerlek lı motorla [ enduro - cross ] daha ıyı alırsın ve bı baslarsan kucuk motor sarmaz senı [ scooter tipi ]

Adam motocross nasıl kullansın ayağı yere zor basıyo ! !

slm bende senin gibiydim daha önce sadece scooterla ehliyet almış hiç vitesliye binmemiştim . mondial 100KH aldım alet cidden çok iyiymiş çok seri ve kıvrak. vites olyınıda 3-5 km yol gidince çözüyorsun.artı çok az benzin yakıyor.
birde 2 sene garantisi var ve heryerde servisi var.diğer markadan bir alacağına
2 tane bundan alır 4 yıl garantili gezersin .aynı para .kulanalardan da hiç bir şikayet duymadım

bence keeway arn 125 1990 ytl fiyatı çok şık duruo. Ama iki kişi binince altı wurabilio kasislerde bende yok ama bindin bi iki . bide diğer 125 lere göre az biras fazla yakıomuş ama bence gene de arn

ışık ercan' Alıntı:
slm bende senin gibiydim daha önce sadece scooterla ehliyet almış hiç vitesliye binmemiştim . mondial 100KH aldım alet cidden çok iyiymiş çok seri ve kıvrak. vites olyınıda 3-5 km yol gidince çözüyorsun.artı çok az benzin yakıyor.
birde 2 sene garantisi var ve heryerde servisi var.diğer markadan bir alacağına
2 tane bundan alır 4 yıl garantili gezersin .aynı para .kulanalardan da hiç bir şikayet duymadım

yaa arkadaslar bende 4 yari otomatik vitesli 100 110 luk bişiy ariyorum
bende de limit 1500 ytl civari

kanuniNin elite 110 lari birde bu mondiel cinsi gozume takilmişti...
cok kararsizim
+ birde daha annemi razi edemedim:salut: :rendeer:

bi fikrinizi paylaşsaniz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar