yeni kullaniciya tavsiyeler

merhaba arkadaslar

ben ilk defa motor almayi dusunuyorum. Ancak ben 55 kiloyum ve 1.62 boyundayim, buyuk ve agir motorlarin riskli olacagini dusunuyorum. Hayatimda vitesli motor kullanmadim hic binmedim bile vitessiz motora ise bi kac kez bindim. Agir olmayan,sele yuksekligi fazla olmayan -hakimiyeti kolay olsun diye- mumkunse vitessiz -vitesli de olabilir-ama gorunusu gayet duzgun yani ole bisiklet gibi de gorunsun istemiyorum ya da scooter olsunda istemiyorum soyle bi havasi olan bir marka,model biliyorsaniz yardimci olursaniz sevinirim.

en fazla 2000 ytl harcayabilirim motor icin.
125cc bana gayetten de yeter.
cin mallari sorun cikariyor mu bilmiyorum cikarmiyorsa onlarda olur ama sacma gorunmesin yeter :)
ilk el olmasi elbette tercihim olur ama ikinci elde alabilirim.

Herkese tesekkurler
[email protected]

keeway superlight 150 öneririm.. gercekten havalı , sorunsuz, ucuz ve kaliteli bir başlangıç motoru olur...
arka amortisörü ayarlı ve alcaltılabilir biraz daha.. zaten yere yakın bir motor ve kullanımı cok kolay bir motordur...

benim topik imde ve sl150 topik inde ceşitli bilgilere ulaşabilirsin...

bol şans şimdiden :)

Cruiser olarak Keeway SL150 uygun olur görüşündeyim ben de, onun dışında uygun fiyatlı ve güzel görünümlü maxi scooter gibi büyük yapılı scooterlar var bir de şu sıralar fuar nedeniyle baya bi model piyasaya girdi belki ilgini çekebilecek farklı modeller de olabilir.

yeni 125 c race modeller vardı fuarda.. istesen bi araştır ramzeyin bi modeli var fakat rakam olarak daha fazla..

Toplam bütçen 2000ytl ise, 1500'den daha pahalı bir motor alamazsın (ruhsat+kask+mont~500 eder), dolayısıyla ufak scooterlara bakman lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar