yeni kullanıcı

Merhaba arkadaşlar, bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Bende üye oldum. 1962 Ankara doğumluyum.Kamu kuruluşundan emekliyim. 1968 senesinde babamın Bmw siyle bu tutku başladı. İlk motorumu 1989 senesinde aldım. 1968 model Simson swalbe scooter dı.Onu takiben kinetic pride 99 model, 2003 honda titan s, 2005 honda activa, 2012 model peugeot geopolis 250, 2013 kuba cup sj100 16-d ile devam etti. Şuan honda activa ve kinetic dışında üç motorumu hala kullanmaya devam ediyorum. Tüm motorcu kardeşlerimin Ramazanını kutlar, iyi akşamlar dilerim...

Yeni kullanıcı başlığını görünce ybr mi cbf mi diye soracaksın sandım bi an abi :queen:

Hoşbulduk teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

2003 Tıtan s varken ne cbf e ne ybr ye dönüp bakmam. :)

Super Moderator
Active Directory 'e bir kullanıcı daha eklendi desenize... Kullandığınız motosikletlerin içerisindeki benim için en efsane olani kinetic pride.. O motosiklet üzerinden uzun kilometreler kat ettim, 2 zamanlı ve inanılmaz bir sesi vardı... Harika diyebilirim en sevdiğim,motora aşık olduğum motordur o benim gençlik yillarımda, hatta geçen sene tatile giderken fethiyeye yol kenarında bir gözlemecide durduğumuzda gözleme yapan adamda vardı, ve hiç motor yaptırmadan 110 bin km ye getirdiğini söyledi.. motosiklet 97 model yani 18 yaşında.. harika birşey.. Hoşgeldiniz tekrar.

Çok zaman keşke eskimeseydi dediğim motorumdu.Bir bayram arifesi mezarlık ziyareti için akşamdan hazırladım.Kızımla aşağı indim,baktım motor yok.Çok üzüldüm.12 gün sonrası bulunmuş,karakoldan çağırmışlardı,2000 senesi diye hatırlıyorum.Gittim aldım.Çalan ... perişan etmiş.Bir daha içimden gelipte binemedim.Yavrum kapı önünde çürüdü gitti.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hoşgeldiniz.
Eski günleri anlatan başlıklar bekleriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar