Yeni kızımız : Yamaha XVS 950 A Midnight Star

Çıktığı dönemden beri çok beğendiğim bir model olan Yamaha'nın XVS 950 A Midnight Star modelini almak sonunda nasip oldu.

Motosiklet kullanmaya başladığımdan beri süregelen zincir – karbüratör- arkada kampana fren üçlüsüne de veda etmiş oldum.

Enjeksiyonlu, kayış aktarmalı, ön ve arkada disk fren, modern bir cruiser......

2012 model, henüz 17.000 km'de ve en istediğim renkte olması da cabası.

İlgilenen arkadaşlar için fotolar ektedir efendim.

Herkese kazsız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Hayırlı olsun başkan,makina güzelmiş, sıfır tadında, ayıptır sorması günahıyla sevabıyla ne tuttu?

Tekerine taş değmesin.

Son düzenleme:
kırmızı bir renk cruiser, gerçekten çok güzelmiş. normalde cruiser motosiklet rengi denince akla hemen siyah gri gibi koyu renkler gelir, cruiser sevmeme sebeplerimden birisi de budur ama bu kırmızı acayip tatlı olmuş. hayırlı olsun güle güle kullanın

Mükemmel makine, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Şuan motosikletimden sonra alacağım alettir kendisi ayrıca, zevk meselesi tabi ama benim dragstarımdaki gibi bir kırmızı badwing çanta ikilisi mükemmel yakışacaktır.
V0DY7Z.jpg

kırmızı bir renk cruiser, gerçekten çok güzelmiş. normalde cruiser motosiklet rengi denince akla hemen siyah gri gibi koyu renkler gelir, cruiser sevmeme sebeplerimden birisi de budur ama bu kırmızı acayip tatlı olmuş. hayırlı olsun güle güle kullanın

Aynen katılıyorum, hatta sırf bu yüzden özellikle siyah renkte motosiklet almamaya çalışırım.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler....

Mükemmel makine, kazasız belasız kullanman dileğiyle. Şuan motosikletimden sonra alacağım alettir kendisi ayrıca, zevk meselesi tabi ama benim dragstarımdaki gibi bir kırmızı badwing çanta ikilisi mükemmel yakışacaktır.
http://i.hizliresim.com/V0DY7Z.jpg

İyi dileklerin için çok sağ ol voljjn.

Çanta konusu benim de kafamı epey bir kurcalıyor. Şu anda deri ya da kumaş çantalar arasında gidip gelmekteyim. Makinenin üzerinde deneyip ona göre kara vereceğim.

Hayırlı olsun.Bu aralar herkez yeni motorunu alıyor.Yaz geldi demek sezon açıldı

Hayırlı olsun başkan,makina güzelmiş, sıfır tadında, ayıptır sorması günahıyla sevabıyla ne tuttu?

Tekerine taş değmesin.

Çok teşekkürler. Satıcının da kolaylık göstermesi ile şu andaki piyasasının altına bir fiyata aldım diyeyim.

ben de bu modeli çok araştırdım hatta almaya niyetlendim ama aklımdaki bazı soru işaretlerini gideremeyince vazgeçtim size sormak isterim.

ilk olarak bu motor 2014 yılından sonra Türkiye pazarından kalktı ve yamaha bolt şeklini aldı, bu yüzden motorun herhangi bir sıkıntısında parça bulmak kolay olacak mı?
ikinci olarak ise hava soğutmalı ağır bir makine olması sebebiyle trafiğin yoğun olduğu şehirlerde özellikle istanbul gibi bir yerde bu ciddi bir dezavantaja dönüşür mü? bu iki sorunun cevabını net bir şekilde veremediğim için bu motordan vazgeçmiştim fakat gördükçe yine bir içim titredi.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Hayırlı olsun çok güzel görünüyor hocam,ilk motosikletim crusierdı.Onun zevki başkadır .Makam koltuğu gibi yav .
Nazar değmesin iyi günlerde kullanın

hayırlı olsun . maşallah mal ceviz abi .
allah kaza bela gostermesın

ben de bu modeli çok araştırdım hatta almaya niyetlendim ama aklımdaki bazı soru işaretlerini gideremeyince vazgeçtim size sormak isterim.

ilk olarak bu motor 2014 yılından sonra Türkiye pazarından kalktı ve yamaha bolt şeklini aldı, bu yüzden motorun herhangi bir sıkıntısında parça bulmak kolay olacak mı?
ikinci olarak ise hava soğutmalı ağır bir makine olması sebebiyle trafiğin yoğun olduğu şehirlerde özellikle istanbul gibi bir yerde bu ciddi bir dezavantaja dönüşür mü? bu iki sorunun cevabını net bir şekilde veremediğim için bu motordan vazgeçmiştim fakat gördükçe yine bir içim titredi.Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

Öncelikle teşekkür ederim.

Sizin de dediğiniz gibi Yamaha bu modeli 2014 yılına kadar sattı, bu da demek oluyor ki 10 yıl süreyle (2024) yedek parça sağlamak zorunda.

İkinci yorumunuzda haklılık payı var. Sonuçta full dolu iken 278 kg. ağırlığında hava soğutmalı bir motosikletten bahsediyoruz.

Kendi adıma konuşmam gerekirse; 2. bir motosikletim var, ve şehir içinde genellikle onu tercih ediyorum.

Midnight Star'ı Şehirler arası seyahatlerimde kullanmak üzere aldım, bundan önceki motorum VN 800'ü de yine aynı şekilde kullanıyordum.

Sadece akünün sağlığı açısından 15 günde 1 defa işe büyük motosikletle gidip gelirim.

Çok teşekkürler, sizin de tekerinize taş değmesin.

Motosikleti
Yamaha XT600
Maşallah nazar değmesin çok güzel duruyor benimde cruiser hevesim depreşti yine görünce :mrgreen:

Hayırlı olsun, Allah nazardan saklasın, kaza bela vermesin. Bu makineyi beğeniyorum, klasik ile spor arası. Her zevke hitap ediyor bence. Yamaha artık bunu getirmeyerek büyük yanlış yapıyor...

Hayırlı olsun, Allah nazardan saklasın, kaza bela vermesin. Bu makineyi beğeniyorum, klasik ile spor arası. Her zevke hitap ediyor bence. Yamaha artık bunu getirmeyerek büyük yanlış yapıyor...

Çok teşekkür ederim.

Size %100 katılıyorum. Yamaha'nın bu modeli getirmeyi bırakıp, eşek kadar vergisi olan 1300 modelini satmaya başlamasına hiç bir anlam verememiştim.

Gerçi artık onu da satmıyorlar sanırım. Memlekette Harley-Davidson haricinde 0 Cruiser almak hayal olacak yakında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar