yeni kızım :) apache

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birkaç gün önce aldım vatana millete hayırlı uğurlu olsun. bu seneki 4. motorum total de 10. motorum ve yanında da eski motosikletlerimden bikaçı. amortisörleri , frenleri koltuğu, ve lastikleri şahane.ybr ve cbf ye kıyasla daha atak ve güçlü motoru var ama sürüş olarak cbf daha eğlenceli.sevmediğim tek özelliği yerden biraz yüksek.
5364.jpg

5361.jpg

5396.jpg

5414.jpg

5412.jpg

bu da bizim ufaklık geleceğin motorcularından

5367.jpg

bu da cezalı motorum.üstünden bi kaç kişiyi üstünden attığı için kullanılmıyor garajda yatıyor bir kişinin kolunu kırdı birisinin kaşını yardı , kusenin pantolununu yırttı vs.. :)

5405.jpg

hayırlı uğurlu olsun abi çok güzel motorun bol gezmeler allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın

hayırlı oolsun arkadaşım ALLAH kaza bela vermesın diğer motorunun cazası ne zaman bıtecek ALLAH kurtarsın

hayırlı olsun sağlam motordur apache ama konfor yoktur işte cbf kadar keyif vermez ama gazlayınca abart egsozla süper tat verir devirlenir motoru hissedersin cbf e falan binince sanki gitmiyo gibi geliyo gerçi 650 ye alıştım daha beni altı paklamaz o ayrı konu güzel motor almışsın güle güle kullan sıkıntın olursa yaz

Güle güle kullan kazasız belasız.. Cezalı motor güzelmiş bir an askerde hissetim kendimi :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun güle güle kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepinize bir bir teşekkürler.tekeriniz düz bassın... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar