yeni kıyafetlerim

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
merhaba arkadaşlar, ne halt etmeye bilemem ama yıllardır kullandığım markadan yine yeni bir takım aldım, bakalım beğenecek misiniz

Motosikleti
motaş dan aldım, kızltoprakdan, bu italyan firmayı uzun zamandan beri kullanırım, almanya da olduğum zamanda da hep bunu alıyordum, markası A-pro. çok sevidiğim bir abimde bunun enduro takımını aldı geçen gün, artık firmada sağolsun alıştı alışverişime uygun fiyatlar veryor peşin alımlarıma, açıkcası ben 500tl gibi ücret ödedim olması gerekenden 200tl gibi ucuz, ancak bu markayı üzerinize giymeden anlayamazsınız, birde işim icabı tesktilin fit bölüm sorumlusu olunca işim gücüm kalıplar ve kalite oluyor, darısı size inşallah

kesimleri gerçekten şık duruyor.
e zaten italyanmış. ne demişler : otomobilde alman, elbise de italyan, kadında rus :)

güle güle kullan...

aynısının kırmızılısındanda ben aldım fuar döneminde. yanlız pantolonu almamıştımşimdi onuda düşünüyorum. henüz kullanmadım ehliyet sınavını bekliyorum. eğer altına bi pantolon uyduramazsam bide pantolon isteyeceğim. hayırlı olsun güle güle kullanın.

Motosikleti
çok teşekkür ederim arkadaşlar, açıkcası tavsiye ederim, enazından bir kere deneyin derim,

şimdi üzerine birtane scorpion exo1000 kask alacağım , tabi bu sırada hatun beni ayrı eve göndermez ise şanslıyım, elbiseler kasklar botlar eldivenler aldı başını gidiyor :)

F54

ustalar ne olursa olsun hep aynı tarz da gidermiş sende daha önce kullandığından memnun kalmışsın ki almışsın hayırlı olsun çok şekil yani

Motosikleti
teşekkür ederim arkadaşım, darısı size

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar