Yeni katılım...

Herkeze merhabalar ben İzmirden Aytaç 1976 doğumluyum yıllardır bir motosikletim olsun istedim ve sonunda bunu gerçekleştireceğim yeniyim yardımlarınızı bekliyorum...

Super Moderator
Hoşgeldin thundersss, forumda iyi vakit geçirmen, kalıcı bir üye olman dileğiyle...:rendeer:

hoşgeldin aramıza. istediğin motoru alırsın inşallah :rendeer:

aramıza hoşgeldin,kendini biraz tanıtırmısın?ben de izmirdeyim,biz izmir gurubu olarak reelde de görüşen birbirimizi tanıyan,çeşitli etkinlikler düzenleyen bir aileyiz,seni de tanımak isteriz:rendeer:

thundersss' Alıntı:
Herkeze merhabalar ben İzmirden Aytaç 1976 doğumluyum yıllardır bir motosikletim olsun istedim ve sonunda bunu gerçekleştireceğim yeniyim yardımlarınızı bekliyorum...

selamlar istediğine ulaşman çok güzel sana başarılar, sorun olursa bilgim olsun:cat:

Herkeze eyvallah aranıza katılmak güzel bir ara satıcıların yaklaşımından soğuk bir camia olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım ben jinlun 150 marauder yada 250 almayı düşünüyorum ikinci el hatta bulursam alacağım yeni başlayacak biri için uygunmu önerilerinizi fikirlerinizi merakla bekliyorum sanırım insan hayallerinin peşinden gittikçe yaşıyor özgür olabildiği kadar bunu da en iyi motosikletler yansıtıyor...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin..

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
hoşgeldin aytaç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar