Ö Öz_Musti Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1,484 19 Ocak 2016 Konu Yazar #1 Herkese merhaba. Yaklaşık 3 senedir takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. Suzuki İnazuma kullanıcısıyım.
Herkese merhaba. Yaklaşık 3 senedir takip ettiğim foruma sonunda üye oldum. Suzuki İnazuma kullanıcısıyım.
yürekçe Mersin İl Temsilcisi Katılım 2 Ağu 2006 Mesajlar 10,372 19 Ocak 2016 #2 Hoşgeldin.. Biraz daha kendinden bahsediver..
Ö Öz_Musti Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1,484 19 Ocak 2016 Konu Yazar #5 yürekçe' Alıntı: Hoşgeldin.. Biraz daha kendinden bahsediver.. Genişletmek için tıkla ... İnazuma kullanıcısıyım. İlk motorum. Yaş 35 md054' Alıntı: Adas nerdensin ne is yaparsin Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da oturuyorm. Yazılım işiyle uğraşıyorum.
yürekçe' Alıntı: Hoşgeldin.. Biraz daha kendinden bahsediver.. Genişletmek için tıkla ... İnazuma kullanıcısıyım. İlk motorum. Yaş 35 md054' Alıntı: Adas nerdensin ne is yaparsin Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da oturuyorm. Yazılım işiyle uğraşıyorum.
berkcigdem Katılım 17 Ağu 2014 Mesajlar 2,662 19 Ocak 2016 #6 " asl " age sex location açılımı. Yaş - cinsiyet - yer türkçesi . böyle bir tabir vardı teyyy o zamanlar icq msn falan kullanırdık Hocam isim yaş falan yazsaydınız... Şu kadardır motor kullanıyorum vs vs diye.
" asl " age sex location açılımı. Yaş - cinsiyet - yer türkçesi . böyle bir tabir vardı teyyy o zamanlar icq msn falan kullanırdık Hocam isim yaş falan yazsaydınız... Şu kadardır motor kullanıyorum vs vs diye.