Yeni Kaskım

Hayırlı eden, iyi temennilerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.

ben kaskımı ilk aldığımda bir kere bağladım birdaha sökmeme gerek kalmadı
gevşetip çıkarıyorum çok kullanışlı.

Aynı tarz mı bağlama şekli?
Nasıl yaptığını özel mesaj yoluyla sorayım sizden.

Güzel kaskmış.kuyumcumu orası :) Fiyat önemli değil sanırım :p Hayırlı olsun.:cat:

Murat ÇELİK arkadaşım Motosiklet23 üyesi olup, kuyumcu esnafıdr Elazığ'da.

o sistem D kilit sistemi sanırım en güvenlisi o diye biliyorum...
hayırlı olsun bu arada...

Bir arkadaşım daha aynısını söyledi de rahatladım biraz.
Güvenli olmasına sevindim.

Bu arada fiyatını soran arkadaşlar için söyleyeyim: 399 Euro.
İndirim filan derken 800 Liraya aldım, kargo dahil.

Kask bir yana takdim on numara olmuş.... :cat:

abi hasta oluyorum şu senin konularına ya
muhteşemsin bu fotoğraflama ve açıklama konusunda teşekkür ve takdir ediyorum...

HAYIRLI OLSUN ABİ ASFALT YÜZÜ GÖRMESİN.....
NİCE RÜZGARLARA....

Sunuş şeklimi beğenen arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Edebiyat öğretmeni olduğumuzdan olmalı. :wiinkk:

çok güzel,umarım kaskın koruma görevini yapmasına hiç bir zaman gerek kalmaz.

güzel günlerde kullanmanı dilerim bende yeni shoei xr 1000 kenan aldım ustaların soledıgı sey en saglam kilit sistemi buymus hic dert etmeyin kullanımıda oldukca pratiktir..

bağlama olayı inanılmaz basittir:

ama böyle nasıl anlatıcam bilmiyorum?

olayın özü şu önce kayışı 2 halkanında içinden geçiriyosunuz sonrasında ise içerde kalan halkadan geçiriyosunuz ve sabitleniyo:cat:

biliyorum pek aydınlatıcı olamadım ama...

feriştahı gelse açamaz inanılmaz sağlıklıdır çoğu yarışta ve pistte D kilit sistemli kaskı olmayan pilotların yarışmasına izin verilmez:cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Öncelikle güle güle kullanın . çok iyi bir seçim ..

Aynı tarz mı bağlama şekli?
Nasıl yaptığını özel mesaj yoluyla sorayım sizden.

ben resimli anlatayım :)

aaun13.jpg

Alışana kadar zaman alır ama kısa sürede bunu yapabilirsiniz. Ben de ilk aldığım zaman zorlanmıştım. Şimdi birkaç saniyede takıp çıkarabiliyorum. Hayırlı olsun kaskınız.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Caddede ben de siyah kask takiyorum ama dogrusunu soylemek gerekirse yanlis seçim.
Renkli bir kask almak lazim.
Bu gorununurluk açisindan buyuk avantaj.

Bunun disinda kaskiniz en guvenilir kilit sistemi olarak bilinen D tipi kilit sistemine sahip.
alisana kadar zorluk çekeceksiniz ama sonra çok kolay gelecek.
Yani hayal kirikliginiz yersiz.
Gule gule kullanin.

Kask için, hayırlı olsun temennisinde bulunan bütün arkadaşlar, sağ olsunlar, var olsunlar.

Kilit sistemi hakkında bilgi veren, başta BBRR olmak üzere arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

hayırlı uğurlu olsun füme vizör çok farklı göstermiş gerçekten,kazasız belasız kullanın inşallah... :)

Güle güle kazasız belasız kullanın. Asfalt yüzü görmesin:)

Coq abinin de dediği gibi D tipi kilit sistemi aralarında en güvenlisidir. Bütün yarış kaskları bu sistemi kullanır. "+" olarak ikinci halkadan geçirdikten sonra kayışı güçlü bir şekilde sonuna kadar çekerseniz çeneniz ve kayış arasında boşluk kalmaz. Doğrusu da budur. Çevremden gözlemlediğim kadarıyla çoğu insan bunu yapmıyor, kayışı çok bol bırakıyorlar. Kaza olduğu zaman iyi birşey değil bu. İşin doğrusu çene kayışını işaret parmağınız kayış ve çene arasına zorlukla girene kadar sıkmak. Tabii kendinizi boğacak kadar da sıkmayın:)

Serdar hocam hayırlı olsun güzel seçim. Shadow'la uyumlu bir renk olmuş:)

alp_toker, tubis, asfalt meleği, Aspendos8181, Shrieker, m.s, dalyan_, arkadaşlara açıklamaları ve güzel temennileri için çok teşekküe ediyorum.

Sağlıklı günler diliyorum.:rendeer:

Çok güzel bir sunum. İmrendiğim kasklardan biridir Shoei Multitech. Hayırlı olsun. Paylaşım için teşekkürler.

çok pahali bu soheı ler aynı fiyatın yarısına aynı özelliklere sahip nolan n-102 alabiliriz, hem daha yakışıklı. n102 var bende çok memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar