Yeni kask modeli; Armut

:mrgreen:

morning_picdump_1971_640_26.jpg

Ol avrat kişidür ki, saçu uzundur, aklu kısadur.
Kaskunun ön kısmuna başunu geçürmüştür, boyun kısmına yüzünü.
Bu sebeptendür kü, şol avratın kafası armut gibi gözükedir.
Kendüsü ise manda gibü şişmüştür.

Buyuk ihtimalle kask kafasina uymadigi icin kurallara uymak adina bu yontemi tercih etmistir goruntuye dikkat ederseniz kask ufak duruyor. Ama diger secenek olarak kadinlardaki ben en cok bilirim tavrinin vermis oldugu olagan durumlardan biri de olabilir. Bilmeden bildim ayagi. Saygilar sevgiler.

la insan bi düşünür de mi, "yav niye benim enseme denk gelcek şekilde cam koymuşlar bu kaska?" diye...

Buyuk ihtimalle kask kafasina uymadigi icin kurallara uymak adina bu yontemi tercih etmistir goruntuye dikkat ederseniz kask ufak duruyor. Ama diger secenek olarak kadinlardaki ben en cok bilirim tavrinin vermis oldugu olagan durumlardan biri de olabilir. Bilmeden bildim ayagi. Saygilar sevgiler.
Açık kask Medium boy bile olsa herkesin kafasına uyar.

Kurban bayramından beri bu kadar yağ görmemiştim. Yeşil de uymamış. Lanet olsun çok kötü.

Neden stndart degil de medium o zaman ? Acik kask hic kullanmadigim icin bilmiyorum cidden soruyorum.

Nasil takmisi gecte nasil cikardi acaba onu :D
Dayinin cantada façan yansın karşim cinsinden

Ben mesela alin olcusu 65 olcu xxl kapali kask kullanıyorum medium acik olur mu bana ? Eger oluyor ise ikinci kaski bos yere kapali aldik desenize arada arkadasla kamplara motorla gidiyoruz da. O da xxl kullaniyor. En azinda çeşit olurdu elimde pek kullanmayı sevmesem de elde bulunmasi iyi olurdu. Aklimda bulunsun bi daha alirken kaski acik medium da deneyeyim.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Peki sizce suç, büyük ihtimal ile ilk defa motora binen kadında mı? Yoksa ona artcılığı anlatmayan, kask takmayı öğretmeyen sığırda mı?

Neden stndart degil de medium o zaman ? Acik kask hic kullanmadigim icin bilmiyorum cidden soruyorum.
Kasklar küçükse yanaktan sıkar. Açık kaskta çene kısmı olmadığından kask esner ve kaskın yanağı aşırı sıkması gibi bi durum olamaz. İdeali tabiki kafa ölçülerine uygun, hatta Full Face kask kullanmaktır ama açık kasklarda ölçü aşırı küçük olmadıkça sorun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar