yeni kasa doblo

ALLAH Kaza bela vermesin kardeşim hayırlı uğurlu olsun.

Ama burada motosiklet dışındaki konulara sadece ben mi gıcık oluyorum?
Doblo almak istiyorsun, bununla ilgili çooookk daha fazla teknik bilgi ve tecrübe sahbi olan insanların bulunduğu forumlar varken burada sormak neden? Hem daha iyi ve fazla bilgi sahibi olma ihtimalinde diğer sitelerde daha yüksek. Bir taneside uno soruyor. Ben mi yanlış yerdeyim anlamadım. otomobil.net' mi burası?

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Arkadaşım Boş işlerin boş müdürü ona bakarsan sana 270 basan murat 131 gösterebilirim ama Motoru ile oynanmış yani orjinal değil cip takılı bursada felan dragları gidiyor bu araba
Doblo da yüksek bi araba o hızla giderken kendini çok sarsar taklaya kadar gider sonuç
270 basan murat 131 görmek istiyorsan vido yok ama al sana 1 fotograf
https://www.facebook.com/photo.php?...56408380.94012.100001244150203&type=3&theater
Buda Ferri ile kapışıyo al
http://www.youtube.com/watch?v=1JpYY-eUIIs

videosu varmıda konuşuyosuın sen gördünmü de ötüyosun 270 i hadi kumda oyna sen........ ya arkadaş çoluk cocukla konuştuğumuz şeye bak..

bende yeni kasa 1.6 otomatik vites var 90bg. çok rahat ve çok memnunum, full'ünü aldım özellikle
tavsiye ederim.
1.3 motor yerine 1.6 yı düşünmelisin.

Arkadaşım Boş işlerin boş müdürü ona bakarsan sana 270 basan murat 131 gösterebilirim ama Motoru ile oynanmış yani orjinal değil cip takılı bursada felan dragları gidiyor bu araba
Doblo da yüksek bi araba o hızla giderken kendini çok sarsar taklaya kadar gider sonuç
270 basan murat 131 görmek istiyorsan vido yok ama al sana 1 fotograf
https://www.facebook.com/photo.php?...56408380.94012.100001244150203&type=3&theater
Buda Ferri ile kapışıyo al
http://www.youtube.com/watch?v=1JpYY-eUIIs
o videodaki ferrari gaza basmıyorki o resimdeki mi 270 yapacak :queen: o araba 200 üstü bir hızda kelimenin tam anlamıyla uçuşur

Doblonun dışı sizi aldatmasın. İçinde kolkola gitmek gibi bir durum söz konusu ön tarafta. Öküzlemesine mühendislik hatası olsa gerek zira o kadar kalın kapının içinde bacağım kadar çelik bar olması lazım :)

Bu arada o ferri dediğiniz ferrari oldukça eski bir makine. Yıllara sari kaybettiği beygirleri hesaplamak için bir dyno ya sokun bakalım ne göreceksiniz. 100 bg altında çıkmazsa herkese benden yemek :)

opel combo 2012
2012-opel-combo-3-1024x749.jpg

ygk

üzerinde doch i-vtec 2.6 motor bulunan honda intigra 260 görüyor orda kalıyor.

arka çekişli kuş serisi dereceli egzantiriğine kadar oynandığıda 205 yapıyor. ibre 200 zaten. hicbir şahin 210 u geçemez yada doğan 131 arketmez. istersen sen o motoru sök, yerine git 8 silindir 6000 cc chevrolet motoru tak, yapmaz. birde attığın resimdeki 131 270 yaparsa o yükseklikle havalanır haberin olsun. havalanınca yerle teması kesildiğinden sürtünme ortadan kalkacak uçaklarla yarışabilir. buna inanırım.

doblo alacak arkadaşa edindiğim bir bilgiyi aktarayım, daha önceden 1.4 reno kangoo vardı kullanan tanıdığımda. şu an 1.3 doblo var, antakya belen yokuşunda renonun çekişinin daha iyi olduğunu ve süspansiyonların biraz daha rahat olduğunu söylüyor renoda. onun dışında şehir dışında reno şehir içinde doblo daha az yakıyormuş. alınacaksa 1.6 daha iyi bir tercih. iğer 2ci el alınacaksa 1.9 td çok daha iyidir. ancak yakıtı daha fazla.

220 yaptığı için alay edenler ; bmw 320d ok rahat 240 görüyor. eğer arabanız 90 modelse haliyle 200 bile göremez teknoloji farkı var. 1.9 td bir doblo kalkışta boşken bmwden daha hızlı bile kalkacaktır. zaten burda kimsenin kimseye yalan borcu olduğunu düşünmüyorum 270 yapan 131 dışında zaa:D adam demişki bende var 170 görüyor. kullanmadığımız sürece ondan iyi bilemeyiz. çok hevesli olan alır dener, inanmazsan kendin inanma burda tartışma çıkarmak zorunda değilsin. 131 le 270 yapan genç hariç :D

şöyle kurcaladaım bılgısayarımı doblonun full yukluyken 160 km yaptığı var bıde bızım eskı emektar kartal ın 165 km videosu var tüpde :)

ygk

yapar ya çok aşırı yüklü olmadığı sürece yük son hızı pek etkilemez. yük güçten ziyade torku etkiler, yüklü araç daha geç hızlanır, yokuşu daha düşük viteste çıkar. ama yüksüz 200 yapıyorsa yüklü 150 yapacak diye bişey yok, uzun ürelerde yine 190 200 yapacaktır.
kartal bendede vardı ilk ehliyeti aldığımda elektrikli pisiketim vardı motor almak yerine ucuz diye kartal aldım, vasıta hayatımda hayatımın hatasını yapmış oldum. 1 günde aldım ilana verdikten 7 ay sonra satıldı oda piyasasının 1.5 kağıt aşağısında vererek. düşmanımın başına diyeyim o araba için.

fiat scudo var şu an doblo sınıfında hafif ticari, aşırı memnunuz. kangoo gibi yakıyor doblo maxi gibi kasası var ve uzun yolda aşırı rahat. süspasiyonları fazlasıyla yüksek olduğu için şehir içinde biraz takur tukur duyuyoruz. asfalt arabası. hiç son hız denemedim ama otobanda 90 ile sabit gittiğimde 5 litre mazot tüketimi var. kasasına göre çok mükemmel bir değer. 1.9 d bendeki, td olanları daha da az yakıyor diyorlar. malesef tek bir aksı koptuğunda servisine 1.5 milyar para ödemiştim. parçası çok pahalı

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

yapar ya çok aşırı yüklü olmadığı sürece yük son hızı pek etkilemez. yük güçten ziyade torku etkiler, yüklü araç daha geç hızlanır, yokuşu daha düşük viteste çıkar. ama yüksüz 200 yapıyorsa yüklü 150 yapacak diye bişey yok, uzun ürelerde yine 190 200 yapacaktır.
kartal bendede vardı ilk ehliyeti aldığımda elektrikli pisiketim vardı motor almak yerine ucuz diye kartal aldım, vasıta hayatımda hayatımın hatasını yapmış oldum. 1 günde aldım ilana verdikten 7 ay sonra satıldı oda piyasasının 1.5 kağıt aşağısında vererek. düşmanımın başına diyeyim o araba için.

fiat scudo var şu an doblo sınıfında hafif ticari, aşırı memnunuz. kangoo gibi yakıyor doblo maxi gibi kasası var ve uzun yolda aşırı rahat. süspasiyonları fazlasıyla yüksek olduğu için şehir içinde biraz takur tukur duyuyoruz. asfalt arabası. hiç son hız denemedim ama otobanda 90 ile sabit gittiğimde 5 litre mazot tüketimi var. kasasına göre çok mükemmel bir değer. 1.9 d bendeki, td olanları daha da az yakıyor diyorlar. malesef tek bir aksı koptuğunda servisine 1.5 milyar para ödemiştim. parçası çok pahalı

arkadaşlar yeni kasa doblo sahibi olanlarımız varmı 1.3 multijet motor seçenekli almak istiyorum yakışı gidişi hakkında bilgiler verirmisiniz...
Arkadaşım sana bayiden de fazla bilgiyi ben vereyim sana. 12 yıldır Tofaş Fıat'ta çalışıyorum. Yapmış olduğun seçenek alış amacına göre çok ideal. Öyle çekmez, gitmez falan yazanlar olmuş, yok öyle bişey. ARGE yol testlerinde araçların canına okunuyor.(test araçlarında) Kendimde bizzat test ettim. Ben işe başladığımda doğan, şahin, uno çıkardı. Aradan 12 yıl geçti. Kat edilen yoldaki teknolojiye hayranlıkla bakarak daha ileriye ilerlemekteyiz. Tercih ettiğiniz araç hız aracı, arazi canavarı, yolcu minübüsü değil. Bu amaç ile kullananlar kullandığının verimini alamayıp muhakkak kötülüyecektir. Yakıt tüketimine gelince, nasip olurda alırsan niye halen bitmedi yada ibre takılımı kaldı acaba diye kendine sorarsın. Kal sağlıcakla. Sormak isteğin varsa msj atabilirsin.

Motoru ve gidişi beklentiye göre değişir ama manevra kabiliyeti çok kötü bu araçların.Geçen dar bir yerde dönmedi rezil oluyordum.Binekten şaşmam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

Servisi etrcih ettiğinizde fiyatına katlanacaksınız. Garanti iş yaparlar.

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:14 ----------

Motoru ve gidişi beklentiye göre değişir ama manevra kabiliyeti çok kötü bu araçların.Geçen dar bir yerde dönmedi rezil oluyordum.Binekten şaşmam.
Ticari yada sınıfının binek olanları hepsinin manevrası azdır. Her markada böyle. Aracın cüsseye göre manevra artar azalır. Yapan mühendis düşünmüştür bunu.

o videodaki ferrari gaza basmıyorki o resimdeki mi 270 yapacak :queen: o araba 200 üstü bir hızda kelimenin tam anlamıyla uçuşur

Reiss bida düşün istersen öyle bi motor varki onların üstünde + olarak o FİAT MİAFORİ 2000 cc yarıs aracıdır yerden ucmaz öyle makineler varkı NOS dan makine deliriyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar