Yeni KASA cbr125'imi aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet resim türkiyede çekilmemiştir italyanın bologna şehrinde ana tren istasyonunun karşısındaki motosiklet parkında çekilmiştir. normalde trden katılıyorum ama şu anda yurtdışından katılıyorum :) daha öncede çok konuşulmuştu ama halen honda türkiyede millete eski kasayı satmaya çalışıyor halbuki avrupa çoktan geçti yeni kasaya. benim asıl amacım bunu yansıtmaktı yok sazan avlıyım yada milleti kekliyim değildi. öyle anlaşıldı isem özür dilerim. türkiyeye ne zmn geliceği konusunda bi bilgisi olan var mı? isyan edelim arkadaşlar buradaki hondaya :):cat: hoş ben burada biniom da. . .:)

Arkadaşım seni yanlış anlamamız tabiki dogal. Dün profilinde bulundugu yer İstanbul yazıyordu (bugün silmişsin:)) ee tr'yede bu motor gelmedigine göre sana inanmamamız normal.
Topic açarken birazdaha açıklayıcı olman dilegiyle:p

Bu arada hayırlı olsun.:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ama benim sinirimi bozan bu kadar geç kalması tamam geç gelir yurtdışına göre, arabada da böyledir ama bu kadar uzatmalarıda saçma bence . . .

sende inat ettin alıcam diye ve gittin İtalya'dan aldın helal olsun nediyelim:p güle güle kullan...:cat:

hayırlı olsun abi allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin inşaallah bende özeniyorum ama ybr yle cbr arasında kalıyorum dikkatli ol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üfürükten teyyare..Kek yaparlar herkese...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar