ben de nc700x düşünüyordum, sağolsun hondanın zamlarından sonra fiyatlar uçtu gitti, buna benzer bir model tavsiyeniz var mı yamaha fln uygun fiyatlır:
Gelmesi bir muamma yurtdışı kaynaklarda Avrupa ve Amerika'da R3 diye çıkacağı söyleniyor kaldı ki daha Japonya'da ve Doğu Asya da dahi satışa başlanmamış..hem hâlâ Mt-07 bile yok doğru dürüst Türkiye de kim bilir ne zaman satılır servisi yedek parçası piyasası vs. oturur.:farao:...fiyat politikasına gelince haklısınız naked fiyatı ile karenajlı bir motor mukayesesi,ama anlatamazsınız maalesef...Geçen hafta bayiileri dolaşırken demişti elemanlar hemen alın zam gelecek diye, gerçi onlar Bin TL lik zam bekliyordu ama neyse.
Bu arada Yamaha R25 in CBR dan ucuz olacağı sadece bir hayaldir bence. CBR 125R ile YZF R125 i bir karşılaştırın bakalım Honda mı daha ucuz yoksa Yamaha mı ?
Gelmesi bir muamma yurtdışı kaynaklarda Avrupa ve Amerika'da R3 diye çıkacağı söyleniyor kaldı ki daha Japonya'da ve Doğu Asya da dahi satışa başlanmamış..hem hâlâ Mt-07 bile yok doğru dürüst Türkiye de kim bilir ne zaman satılır servisi yedek parçası piyasası vs. oturur.:farao:...fiyat politikasına gelince haklısınız naked fiyatı ile karenajlı bir motor mukayesesi,ama anlatamazsınız maalesef...
Tüm yorumları okumadım sadece yaşasın honda diyorum
Benzin zamlarına olan zam gibi protoste etmeyip hala honda hayat onda deyip alırsak olacagı bu dahada yükselecek.
Farkettiyseniz cebimize giren para aynı para ama hayat pahalılaşmaya devam ediyor.
R125 in fiyati 10 kusur ,r25in su zamanda cbr250den ucuza gelmesini beklemeyinbu arada ay sonunda bir daha cbr250ye zam gelebilir! Sitesinde bu fiyatin ay sonuna kadar olacagi yaziyo