Yeni Kanuni Caracal

Herkese merhaba;

Arkadaslar yeni bir motor almayı düsünüyorum.Kanuni Caracal arastırıyorum bilgisi olan arkadaslar paylasım yapa bilir mi?

merhaba

bende kanuni deer 152 var.tertemiz motor.6500 km de 2005 model.düşünürsen yardımcı olmak isterm.

bende o modelle ilgileniyordum.ankarada göremedim daha bayilerine baktım geçen hafta gelmedi daha dediler.hakkında bilgi alabileceğimiz kullanıcı arkadaşımızda yok.ben o yüzden tiger 250 ye döndüm.anca paramı denkleyemezsem iki ay içinde racer 200 alcağım ayağımı yerden kessin diye:)bence sende gel tiger al boğa gibi birşey çok hoşuma gidiyor.

Bence de imkanlar dahilinde ikinci el virago veya rebel düşünebilirsin...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkese merhaba;

Arkadaslar yeni bir motor almayı düsünüyorum.Kanuni Caracal arastırıyorum bilgisi olan arkadaslar paylasım yapa bilir mi?

Arkadaş markamı sormuş yoksa tarzını mı yazmış... Eğer model yazmışsa acaip öneriler gelmiş....

Caracal ne bilen var mı?....:silent: :silent:

caracal kanuni'nin yeni sayılır bir motoru.
valla cevremde süren yok..
yanlız tiger süren vardı. cok memnun oldugunu söyledi..

arkadaşlar caracalı bende görmedim servisiyim aynı zamanda satıyorum gri rengi güzel bizim buralarda pek gitmyeceği için getirtmedik alan arkadaşlarımızdan buraya detaylı fotoğraflar koymalarını isteyeceğim. ayrıca tigerin tahtını caracal sallayacak gibi bence ya sizce?

Arkadaşlar Merhaba;
siteye yeni üye oldum .2006 ağustosta kanuni bobcat aldım.daha 1000 km de.İnşallah onu satıp bu yaza 500 cc üstü bir cruiser almak istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar