böyle saçma şey mi olur kardeşim ya 600 lükle 250 lik arasında ne fark var. ne yani 250 lik 600 lük kadar gitmiyor diye mi otobana giremiyor. bu gerçekten saçmalık yani, ayrıca ehliyet konusuna gelince motorların hepsi 2 tekerli hepsinin mantığı-sürüşü aynı niye farklı bir ehliyet olsun ki??
mesela araba için silindiri 1200 cc olanda b ehliyet var 3500 cc sahibinde de b ehliyet var bu mantıkla onlarada farklı bir ehliyet verilmesi lazım.
hadi diyelim m sınıfı ehliyet aldın ama bütcen yetmedi 250 cc motor alabildin ee şimdi sen ehliyetsiz konumuna mı düşeceksin?
bide benim şahsi motosikletim 301 cc ama gercekte 295 civarı ee şimdi ben 5 cc le sınıftamı kalmış olacağım.
valla türkiyede de olsam almanyada da olsam o otobana çıkar istediğimi de yaparım kimse engel olamaz.
nerden bakarsan bak saçmalığın danıskası memlekette o kadar sorun varken bir bumu kaldı??