Yeni Kamyonum

Vites bizim kiler ile ayni , pedallarin yeride tabiki

Ingilterede daha gecen ay araba kullandim.

Bir Turk olarak ogrenmeniz gereken ilk sey "Sollamayin" cunku agir vasitalar sol seritte:)

Hayırlı olsun.

Ufacık adada nasıl 424 bin km yapmış peki bu alet?

Motosikleti
Honda Crf250L
en cok merak ettigim şeyler arasında bu direksıyonu sağda olan arabalar..bi kullansam kendıme gelecem:)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Aha dedim biri daha hayabusa almış :p
Işlerinde hayırlı olmasını dilerim...

yakın zamanda hayabusa olmasa da onun torunlarından alacagım...gs500,sv 650 yada diğer japonların aynı kategorideki modelleri...
teşekkürler....

hayırlı olsun :)
tekerin düz bassın :queen:

kofti durmuyor yav malzeme kalitesi güzel gibi bunun? bir de göğüsteki tuşların hiç birinde ne resim ne yazı var süs mü onlar :)

soldaki 6 tane boş...ama bir sürü düğmesi var.... beyni neyimde var... bi yerınde arıza oldugu zaman lcd ekranda gösteriyor... ordan bi ton ayar kayarı var...

Bazen burda çevre yolunda görüyorum sağdan direksiyonlu tırlar yoğun trafikte baya zorluk çekiyorlar sağdan akan trafikte...

ben şuan solda da zorluk çekiyor gibiyim...daha 3 günlüğüm :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------

Hayırlı olsun, adaya hoşgeldiniz :)
ben uzun bi süre sağ kapıyı yumrukladım vites atmak için burda :O :)
Ama insan alışıyor bi süre sonra. Birde burda trafik kurallarına azami uyuluyor olması, insanların saygılı olması eklenince, hiç bir sıkıntı kalmıyor.
hoşbulduk kardeş...trafik kurallarına bayagı uyuluyor...
ben vites atmada hiç de zorlanmadım... ilk defa bindim devam ettim soldan soldan...:cat:
araç da iyi olunca :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Vitesin 1 i direksiyona doğrumu... ?? Hep merak etmişimdir..... :D
tc deki kamyonların vitesleri en solda kendine çekince...
bu kamyonunki de tc deki arabalar gibi en sol ileri itince...:sunny:

güzel makina...:p kaç basıyo bu...:p
daha tam basamdım ama 4 silindirli ve üstünde şuan 5 tona yakın yük var canavar gibi çekişi var...hızlanması vs bekledıgım cok cok iyi...bide turbosu da var :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

pis kıbrıslı :p sizin orda saat daha geç olmadı mı yatsana sen :queen:

ekvator daki gibi değil abi...sabah işe erken gideriz 9 gibi
akşamda erken cıkarız 4 gibi :queen::queen:

bu çok büyük alıştıra alıştıra kamyon almalısın ilk önce 1 tonluk kamyonet sonra 3 tonluk kamyonet sonra 5 tonluk kamyon sen onu ne yola sokabilirsin nede direksiyonu çevirebilirsin üstatlar gereken yardımda bulunur:queen::queen::queen:

efenim kamyon tecrübem bayağı var merak etmeyiniz...:)
sadece sağdan direksıyon ve soldan sürüşe yabancıydım onun acemiliği de bitti gibiii :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

Uzun yolda 90'a sabitleyince 3.5 litre yakıyomuş bu dizeller:cherry:

daha uzun yola cıkamadık abi...çıksak da 100 km lık bı yer yok :queen::queen::queen:

Allah kaza bela vemesin, hayırlı olsun...
teşekkür edeirm abi...ama kendi paramla almadım bana emanet edildi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------

Hayırlı olsun.

Ufacık adada nasıl 424 bin km yapmış peki bu alet?

eyvallah abı sağol...
aynı soruyu bende sormuştum ve ingiltereden geldiğini söylediler....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tekere kalkıyor mu bu alet?:)

hayırlı olsun kazasız belasız inş.:cat:

ne ara gazı yer bu canavar. Gın gın gıngıııın çuffff :p dadaaaaaat :queen: içimdeki çocukluktan kalma kamyonculuk sevgisi bian küllerinden doğdu sanki :) alet küçük ama güçlü.atom karınca :thumleft:

Son düzenleme:
Motosikleti
tekere kalkıyor mu bu alet?:)

hayırlı olsun kazasız belasız inş.:cat:

bilmem deneriz şef.... sağolasın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

ne ara gazı yer bu canavar. Gın gın gıngıııın çuffff :p dadaaaaaat :queen: içimdeki çocukluktan kalma kamyonculuk sevgisi bian küllerinden doğdu sanki :) alet küçük ama güçlü.atom karınca :thumleft:

trafiğe iyice alışayım da ara gazı da verecez havalı kornası yok...gerek yok...pazartesi gününden beri burdayım 3 defa korna sesi duydum....:sunny:

Hayırlı olsun,

yanlız TR de diğer kamyonları sollarken pencereyi açıp sohbete dalmak yok...:p

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Başlangıç olarak biraz büyük değilmi , pikap ile kaç km tecrüben var kaza yapmayasın sakın :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
Hayırlı olsun,

yanlız TR de diğer kamyonları sollarken pencereyi açıp sohbete dalmak yok...:p

kamyonu kullandıgım yerde trafil soldan gidiyooor....ancak soldan direksıyonlu araç ile yan yana gelırsem dediğin olabilir.... :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

Başlangıç olarak biraz büyük değilmi , pikap ile kaç km tecrüben var kaza yapmayasın sakın :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

başlangıç aracım birazcık büyük...:queen:
as900 de kullanmayı öğrendim...sonra as950(buraya kadar sadece a2 ehliyetım vardı):p
as250, anadol, isuzu npr, ford cargo 1000 bilmem kaç, şimdide daf bilmem kaç.... kaç km dersen bilmiyorum abi...
inşallah kaza yapmayız....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar