yeni jinlun modelleri

jinlun 250 cc bir cruiser ve 200 cc bir spor model çıkarmış ancak teknik özelliklerini bulamadım

250vzfi0.jpg

250vxcrj3.jpg

2002zq6.jpg

2002zcpd3.jpg

Cruiserin görünüşü yakıyor yalnız...Ama kalitesi ve performansı eski jinlunlar gibi olursa işi zor

jinlunnn kendini aşmış anlaşılan tabi görünüş açısından piyasaya çıkar çıkmaz alırız kokusunu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cruiser fena deil fakat on far isi bozmus...

cruiser modeli çok derli toplu duruyor. yola çıkıncada böyle kalır umarım. arka frenin disk olması çok + bir özellik.

valla ben motorsiklet olayında çin işine karşıyım arkadaşlar anlayabilirim her keseye uygun falan filan ama sonuçta taşınan can sorun sadece kullanıcın canıda değil karşı tarafıda düşünmek lazım benimde ilk motorum bir çinliydi fren merkezinin gözümün önünde yerinden fırladığını görünce direk sattım bu ürünleri trafiğe nasıl salıyolar anlamıyorum oyaın ikinci boyutu ise 12 yaşını geçmiş her çocuk nerdeyse bisiklet yerine bunları alıp mahalle aralarınde dehşet saçıyor bence çin işine devletin bir el atması lazım artık

Cruiserin v motor olması güzel ve dikkat çekici bir özellik.Ama spor olan modeli pek tutmadım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar hepsı taklıletten ıbaret goz boyama,weeee sonucda cin connn ne beklıyorsunuz.

Çin malı ................Görüntü var , ses yok .............

şehir içi kullanım için iyi birer alternatif. 250 cc de seçeneklerin artması sevindirici. işallah kullanıcıları sıkıntıya sokmaz. uzun ömürlü olurlar.

Jinlun RR süper olmuş işte...Aslında bütün bunların hepsi fason imalat.Birine jinlun öbürüne haydun uydur uydur yap işte.Yakında aynı motorun 5 6 markasını görürseniz şaşırmayın.

bunlar 5 para etmez kardeşim gerçi kullandığım motorda öle diyenler olur kullandığı motor sanki 5 para eder doru benimkide 5 para etmez:mrgreen:

Yürekçe, bu resimleri cixi kingring motorcycle, yani Jinlun üreticisinin sitesinde buldum. Türkiyeye getirirler mi bilinmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar