Yeni Honda SPACY 110

sanki en tipsiz, en çirkin motoru getirmek için gayret gösteriyorlar. ps 125/150 faciasından sonra bu...

ara model desen yok, yok, yok... 150 cc modeli kullandıktan sonra, geliştirmek istesen önüne 600'lük, 200 kiloluk, 20.000 TL'lik modelleri koyuyorlar.

ne güzel yazmışsın üstad tamamen katılıyorum bu söylediklerine.ben 125 cc kullanıyorum ve yeterince tecrübe sahibi olduktan sonra 250 veya 300cc lik ara bir modele geçmek istiyorum 600-650 cc ye geçmeden önce.ama bakıyorsun türkiyede elle tutulur bir şey yok.capondan şaşmayalım diyoruz o zaman ya gideceksin 10000tl ye ybr 250 alacaksın ya vtr ye 13000tl bayılacaksın yada caponu bırakıp st&kanuni 250comet alarak kanuni servisleriyle uğraşacaksın.

haojin diye tam çinli bir motor vardı. aynı ona benziyor. Belkide haojin hondaya benziyordur ama haojin daha önce çıkarmıştı bu modelini:):):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İsmini sevmedim,şekil fena değil,en azından Beat-Activa'yla karşılaştırılamayacak adar estetik.
Yunusa benzettim Dolphin falan koysalar ismini iyi olurdu. Satar bu, Japon alternatifi yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
1998 Honda Spyce... :)
İlk motorum.. Türkiye'de yok sanırım Almanya'da almıştım...

2. resimde Çevirdiğim pedal arka fren+şanzman..
bir tane elcik var oda ön fren :):queen:

Son düzenleme:
Gram akıl yok hakikaten bu adamlarda.Ülkemize getirdikleri motosikletlere bakın lütfen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne olduğu karışık..Ön 12 jant raka 10 jant....Sukıbomotör.

arkadaşlar activa ve beat'ten iyi bence...ama başka marka ve modellerle kıyaslarsak kötü

Yeni activa Hindistan'da satılıyor,bunu getirdiklerine göre eski Activa daha kalır.:p

fuarda Honda standında gördüm. motorla ilgili anket yapıyorlardı "neresini beğendiniz-neresini beğenmediniz" diye.

internette resimlerinde daha çirkin duruyordu, göründüğü kadar çirkin değilmiş diye yorum yapınca epey şaşırdılar.

honda bu scooteri ne mantıkla getirmiş, anlayamadım. yazlıkta falan kullanmaya uygun; ama tekerleri çok küçük ve çok ince. enjeksiyon varmış ama 110 cc. motor sonuçta. hem activa ve beat olmak üzere, aynı klasta iki modeli zaten var?

fuarda anket yapan görevlilere de söyledim. honda'dan 250 ve 400 cc. sınıfında scooterlar getirmesini, büyük tekerli scooterlar getirmesini bekliyoruz; adamlar bu modeli getiriyorlar.

avrupa'da çok satan sh150, sh300 modelleri neden Türkiye'ye getirilmez, anlamıyorum. gerçi vtr fiyatına satmaya kalkacaklarsa, getirmesinler daha iyi...
aktiva üretimden kalkıyor. bayiler son aktivalarını çekmişler izmirde bayide depoyu görmedim ama bahçede kasada 50 tane var .

böyle bi motor görsem ve arkdaşım dese bu motor güzelimiş fln diye bırak şu çin malını derim valla bu ne böle ya

Arkadaşlar geçen bayide kasada duruyordu servisten arkadaşlarla beraber açıp kurduk bitane spacy,eski hatlara sadık kalmak istemiş honda, spacy yeni bir model değil 15 senelik bir geçmişi var, en azından enjeksiyon euro3 barındırıyor, tasarımı herkese hitap etmeyebilir zira bu modelin biçok firma tarafından taklidi mevcut olduğundan göze hoş gelmiyor olsa gerek, ancak göz alışıyor arkadanda çok şık duruyor gri metalik en iyi rengi bence,motorun oturma konforu çok iyi, iyi bir izlenim bırakıyor ancak malzeme ortalamada beatten daha iyi denemez,sürmeden kullanmadan başka yorum yapmak istemem motorun dengesi yol tutuşu nasıldır kullanınca söyleyebilirim genel olarak fiyatına göre tatminkar bir scooter.

2010-Honda-Elite-Scooter.jpg

niye spacy gibi dandik tipsiz bir model niye ELİTE modeli değil. çokmu zor bunun yerine ELİTE modelini getirmek. :pr: anladığım kadarıyla honda firması satamadığı tapon modelleri nasıl olsa alacak keriz bulunur düşüncesiyle vatandaşımıza satmaya çalışıyor. bir yurttaş olarak tepkimizi göstermeli ve bu modeli protesto ederek kimse satın almamalı. bu kadar yüksek fiyata tipi düzgün adam gibi bir motosiklet almak bizlerinde hakkıdır.

Son düzenleme:
Piyasada bolca taklidi mevcut olduğundan motor göze hoş gelmiyor, türk halkı bunda alışır:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar