Benim boyle bi secenegim yok iste. Fazera binmek istemeyince, ss kovalayinca keseyi acmak gerekior. Ya 250cbr alicam, sifir cbr600rr alsam 32bin, r6 kovalasam sifiri 31.. Sanirim ktm duke serisi gibi olsa herkes rahatlicak ssde. 200-400-600-800-1000-1200-1300-1400 olsa seri cok daha efendi olabilir
Ha bi de benim ybrden 600cc ss'e ziplamam intahar deilde nedir
Haklısın bence de (intihar kısmı dışında)...
Ancak görünüşe göre, SS düşük hacimli motor ne kadar dişe dokunur oluyorsa; fiyatı da o kadar abilerine yaklaşıyor. Hem de o fiyata değmeyeceği halde...
Düşününce, 600RR ile 250R'nin ortak bir yönünü göremiyorum, teknik anlamda.
Kullanmadım; ama, kıyaslamalardan GT250R ve Ninja 250'nin de CBR250R'den çok da ileri gitmediğini defalarca gördüğüm için; aynı şeyi onlar için de söyleyebilirim sanırım.
10bin tl, bu sınıf için gerçekten hoş, kişisel görüşüm, kabul de edilebilir bir fiyat.
Ama gidip de 20bin tl vermem için 300'üne, bunun 250'sinden bir kaç gömlek üstte olmasını beklerim.
Daha doğrusu abisi 600'lere teknik / teknoloji açısından yakın olmasını beklerim.
Bilmiyorum, 300 Ninja'da sürüş modu seçenekleri var mı, çekiş kontrol ya da benzeri teknolojiler?
Bu teknolojilerin o çapta bir motorda olmasına gerek var mı, o da tartışılır. Aslında teknik olarak 250'ye daha yakın bir makina. Lastikler ince, ön fren tek disk, v.b. özellikler bunu gösteriyor. Zaten ihtiyacı bunlar...
Bu da, "ya 250 ya 300 olsun arkadaş, bu ne saçma karmaşa" dedirten bir sonuca geliyor kafamda.
Tabii, çıkarımlarım temelsiz de olabilir, motosiklet kültürüm daha çoook başlarda...