Honda Yeni Honda Cbf 125 kullanıcıları ve meraklıları bilgi paylaşımı

Cbf 125i mi Ybr 125i mi tercih edersin.

• Kullanılan toplam oy
    114
cbf 150 den daha yakışıklı olduğu kesin cbf 150 varken 125 liği biraz abest kaçmış bence bu kasaya en az bi 200cc iyi giderdi

-2 :p ......................................

kardeş seni daha önce uyarmıştım lütfen rica ediyorum! uzak oynayalım:cat:

metehan abi bu cbf125 de sundieo yapımımı acaba? eğerki değilse bak ozaman cbf150 ye tercih edilir ama cbf 150 de bir çok makinadan kral bana kalırsa

Son düzenleme:
hondanın türk insanına kini nedir anlamadım tutup tutup bizlere bisiklet getirip duruyo bunun fiyatı olucak en az 5 binlira ne gerek var 250 cc lik 7 bin cıvarında motor getirsede hepimizin yüzü gülse kendimizi azda olsa motorcu hissedelim artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Honda CBR 125 R varken başka makinaya bakılırmı..Ha çok kalıplı olanlar hariç tabi..

Cbf 125 türkiyeye gelmesi için öneri maili atmıştım Honda Türkiye ye bugün telefon ile ulaşdılar konu hakkında gerekli mercilere öneriniz iletildi denildi

Cbf 125 türkiyeye gelmesi için öneri maili atmıştım Honda Türkiye ye bugün telefon ile ulaşdılar konu hakkında gerekli mercilere öneriniz iletildi denildi
biraz zor gelır kardeş sen bakma motorhocamız siteleri araştırıp araştırıp buraya gösterıyor motorları herkesın iştahını kabartıyor:p:p geleceği falan yok bu motorların:pr:

6 ay önce 2 kişi mail göndermiştik verilen cevap ''bu sene için böyle bir planımız yok Cbf 150 devam edecek Cıbır enjeksiyonlu verelim:p'' olmuştu.
Gerekli mercilere dediğine göre eli kulağındadır.:)
biraz zor gelır kardeş sen bakma motorhocamız siteleri araştırıp araştırıp buraya gösterıyor motorları herkesın iştahını kabartıyor:p:p geleceği falan yok bu motorların:pr:

Benim de iştahım kabarıyor ,gelsin de binelim şuna. :wiinkk:

ulan bu hondada amma cimri çıktı bee bunuda ayak marşı koymamışlar 750 gr demiri esirgiyorla şimdilik akü yeni ya sonra boşaldığında sıçtık valla işin yoksa rampa ara.hindistanda üretilenlerde var...:salut:

meraklısı cokta kullanıcısı yok eheh
gelse en ıyı 125lık olup ılah olur cıkar turkıyedede bu konu hala yasıyomus ya vaybee

ya yeterki gelsin...görünümü güzel bence ybr dense cbf yi tercih ederdim..arkadaşlar olmayacak duaya amin demeyelim gelmeyecek çok araştırdım..YAMAHANIN VE HONDANIN 125,150,250 CC KATEGORİSİNDE O KADAR GÜZEL MOTORLAR VARKİ GELSE ÖNCEDEN GELİRDİ..
VARADERO 125 FAZER 250..VS inş gelir ne diyim...

Son düzenleme:
ya yeterki gelsin...görünümü güzel bence ybr dense cbf yi tercih ederdim..arkadaşlar olmayacak duaya amin demeyelim gelmeyecek çok araştırdım..YAMAHANIN VE HONDANIN 125,150,250 CC KATEGORİSİNDE O KADAR GÜZEL MOTORLAR VARKİ GELSE ÖNCEDEN GELİRDİ..
VARADERO 125 FAZER 250..VS inş gelir ne diyim...

Arayıp sormuştuk honadaya bikaç kişi geçen sene gelirmi diye geri döndüler gelmeyeceğini söylediler ama bellide olmaz varadero 125 7000 civarı olsa kapışılır bence ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar