- Konu Yazar
Hay bu seçenek darlığına![]()
Sabreden dervişlere döndük kanka
Daha yokken bile anket,ne kadar keyifli bir çekişme olacağı sinyalini veriyor.:bounce:
Son düzenleme:
Hay bu seçenek darlığına![]()
-2......................................
Belki haberin yoktur, Ybr 125'in Motoplus fuarına yetişeceği bilgisi geldi,dedikoduyla işimiz olmaz.Karşısına çıkabilecek tek rakip de Cbf125.:wiinkk:
ya anlayamadığım konu daha gelmemiş hakkında dedikodudan başka bilgi olmayan motorun topiği neden açılıyor
yada geldide benim mi haberim yok
siteden banlanmışın ama yzmadan edemicem
ben ybr'den bahsetmiyorum dostum cbf125'ten bahsediyorum
Devamı var demedim ki ben; şu ilk cümlenin üzerine
ben de devamı değil dedim.
Avrupa için üretiliyor evet; Avrupa'da CBF125'e değer verecek kültür var, bizde o yok...
biraz zor gelır kardeş sen bakma motorhocamız siteleri araştırıp araştırıp buraya gösterıyor motorları herkesın iştahını kabartıyorCbf 125 türkiyeye gelmesi için öneri maili atmıştım Honda Türkiye ye bugün telefon ile ulaşdılar konu hakkında gerekli mercilere öneriniz iletildi denildi
6 ay önce 2 kişi mail göndermiştik verilen cevap ''bu sene için böyle bir planımız yok Cbf 150 devam edecek Cıbır enjeksiyonlu verelimCbf 125 türkiyeye gelmesi için öneri maili atmıştım Honda Türkiye ye bugün telefon ile ulaşdılar konu hakkında gerekli mercilere öneriniz iletildi denildi
biraz zor gelır kardeş sen bakma motorhocamız siteleri araştırıp araştırıp buraya gösterıyor motorları herkesın iştahını kabartıyorgeleceği falan yok bu motorların
r:
meraklısı cokta kullanıcısı yok eheh
gelse en ıyı 125lık olup ılah olur cıkar turkıyedede bu konu hala yasıyomus ya vaybee
ya yeterki gelsin...görünümü güzel bence ybr dense cbf yi tercih ederdim..arkadaşlar olmayacak duaya amin demeyelim gelmeyecek çok araştırdım..YAMAHANIN VE HONDANIN 125,150,250 CC KATEGORİSİNDE O KADAR GÜZEL MOTORLAR VARKİ GELSE ÖNCEDEN GELİRDİ..
VARADERO 125 FAZER 250..VS inş gelir ne diyim...