Yeni Honda CB125F 2025

Motosikleti
CB125F
Hırbonen kardeşimiz olmayınca konu çok öksüz kalmış ama model kullanıcısı olarak iki kelamda ben edeyim.
Bir motordan memnuniyet yada memnuniyetlik beklentinin ne olduğu ile doğru orantılıdır.
Bu motor şehir içi ekonomik ve rahat kullanım sunan kolay kolay sorun çıkarmayan bir model.
Beklenti az yaksın az kaçsın mekanik olarak beni üzmesin şehir içi ulaşım ihtiyacımı karşılasın yönündeyse çok doğru bir tercih.
Ama yok uçsun kaçsın şehir şehir diyar diyar gezeyim isteniyorsa mutlu etmez.
Tam olarak beklentimi karşılıyor o yüzden memnunum

Bu Hırbonen kim bilmiyorum sanırım troll biri hep bahsi geçiyor 😁

Motosikleti
600RR
10 ay oldu alalı 2024 modeli
memnunum fakat servisler 🤦
6.500 km de yağ terleme, sızıntı şeklinde
ile karşılaştım servise gittim 400 TL conta değişimi
garantiden talep ederseniz teklif sunarız onaylanırsa yaparız motosiklet 1-2 gün kalır dediler
Bursa Duran kardeşler motoru oradan aldım 1.000 km ve 4000 km bakıma götürdüm 2.000-2.500 TL arasında bakım ücreti
15-20 dk. Sürüyor yağ değişimi alt tarafı ama 2-2.5 saat yazıyorlar 1.500-1.800 TL arasında işçilik bir şey deyince kelime oyunları maalesef baska 2-3 servise tel. İle sordum ortalama aynı fiyat bu sisteme karşıyım
Yolunacak kaz değilim asgari ücretli işçiyim ayıp yani
merhaba yağ terleme ve sızıntı nerede meydana geldi blokta mı üst kapakta mı? terlemenin ana nedeni fazla yağ koyulmasıdır acaba kontrol ettiniz mü,bu terleme olayını bikaç yorumda daha okudum ama nerede oldugundan emin olamadım,125cc hava soğutmalı bir model için servise asla gerek yok gözümde,eğer alacak olursam garanti umrumda olmazdı

Motosikleti
CB125F
merhaba yağ terleme ve sızıntı nerede meydana geldi blokta mı üst kapakta mı? terlemenin ana nedeni fazla yağ koyulmasıdır acaba kontrol ettiniz mü,bu terleme olayını bikaç yorumda daha okudum ama nerede oldugundan emin olamadım,125cc hava soğutmalı bir model için servise asla gerek yok gözümde,eğer alacak olursam garanti umrumda olmazdı
Üst kapak 6.500 km den sonra oldu conta değişti sorun yok hiç yağ kaçağı veya başka bir şey olmadı bunun haricinde 1.200 km sonra 8.000 de bakımı var sanırım ben yapacağım garantiden çıkarıp
servis bir yağ değişimine 1.500-1800 TL ücret alıyor garantiden çıkarmak istemiyorum ama 15-20 dk. İşçilik yazmıyor 2 saat en az sahtekarlık

Motosikleti
600RR
Üst kapak 6.500 km den sonra oldu conta değişti sorun yok hiç yağ kaçağı veya başka bir şey olmadı bunun haricinde 1.200 km sonra 8.000 de bakımı var sanırım ben yapacağım garantiden çıkarıp
servis bir yağ değişimine 1.500-1800 TL ücret alıyor garantiden çıkarmak istemiyorum ama 15-20 dk. İşçilik yazmıyor 2 saat en az sahtekarlık
ben ingiltere forumlarını da takip ediyorum,orda da kuryeler vs tercih ediyor tabiki onlara daha önce geldi bu model.
modelin kroniği yok,garanti ile uğraşmak gereksiz yine de tercih sizin ben servise para vermezdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bugün bayiye satın almak için gittim ama motor yok :rolleyes: biz size haber veririz diyip yolladılar,üretim hindistan ve çok içime sindiğini söyleyemem eski bir cbf kullanıcısı olarak o konforu ve kaliteyi bulamadım ikinci el cbf baksamyine gönlüm sıfır istiyor ne yapacaz bilemedim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar