crf250 Rally'nin 23.500 olduğu yerde bu alet 21 - 22 bin gelirse almak isteyen ve o parayı veririm diyen hemen alsın, ben 24binden aşağı olacağını sanmıyorum, hatta tahminim 27.
Ve evet ben de 250cc bakarken bu fiyatlar yüzünden, 20 gün önce geçen yılın fiyatlarıyla gittim Dominar 400 aldım, pişman mıyım, hayır değilim hakim bey.

Honda babamın oğlu değil ya, mecbur muyum o kadar parayı 250cc'ye vermeye.

Açıkçası son zammı görünce şu an olsa Dominar da alamayacakmışım. 20 bin tl üstü para motosiklete vermek istemiyordum, neyse ki vermeden alabildim. Ekleyeceğim tüm aksesuarları hesapladım Dominar gene de 20bini geçmiyor neyse ki.
Böyle devam ederse bu ekonomi işleri, Dominar 400 binebildiğim değil ama sıfır olarak alabildiğim alabileceğim en yüksek cc'li motosiklet olabilir.
Sonrasında mı, ölmez sağ kalırsak emeklilikte küçük cc'lerle yaşamaya devam ederim küçük bir sahil kasabasında.(Çok ciddiyim)
Ne yalan söyliyim, Honda, yamaha v.s. hiiç biride gözümde değil. Motosikletim var mı, sıfır abs'li enjeksiyonlu, su soğutmalı, kaydırmalı debriyajlı, led farlı bilmem neli mi, evet, işimi fazlasıyla görecek mi, çok çok hem de, o zaman adaaaam sende. daha 5 yıl motosiklet düşünmek yok bana, sürmeye ve ona iyi bakmaya çalışırım hepsi bu.
Honda, yamaha vesair markalar 4 - 5 yıl daha benim için yok sayılacaaak, say!
Parası olup acımadan verecek olana şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Benim motosiklete hele hele 250 cc bir motosiklete 20bin üstü verecek param yoktu, olsa da vermeye niyetim yoktu, vermeden alabildim neyse ki yenisini.